back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zuzana Čaputová navštívila Českú republiku posledný krát vo funkcii prezidentky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Zuzana Čaputová, prezidentka SR |MM|  Moja úplne posledná a rozlúčková zahraničná cesta vo funkcii prezidentky vedie do Prahy. Aj keď slovo „zahraničná” mi v tomto prípade znie zvláštne, pretože sa v Čechách cítim akoby to bol môj druhý domov.

Českú republiku som za uplynulých päť rokov vo funkcii navštívila mnohokrát. Z návštevy Národní třídy, kde som chodievala v predvečer výročia Nežnej revolúcie, som sa snažila vytvoriť každoročnú tradíciu a pripomínať si, že práve tu sa pre naše národy otvorila možnosť návratu k slobode a demokracii. Dnes už kráčame samostatne, ale vždy blízko pri sebe. Naše cesty sa stále stretávajú a pretínajú.

Pánovi prezidentovi Petrovi Pavlovi ďakujem za vynikajúcu spoluprácu, za naše podnetné rozhovory, či už tu na Pražskom hrade, vo vínnej pivničke v Pezinku, alebo vo vlaku počas našej spoločnej cesty do Kyjeva. Spája nás priateľstvo a zhoda v hodnotách aj názoroch, a to v dnešnej dobe vôbec nie je málo. Českej republike a všetkým jej občanom prajem stabilitu, prosperitu a pokojnejšie časy.

Ďakujem Česká republika, ďakujem pán prezident!

zdroj: FB/Zuzana Čaputová
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Vy ubohy zmrdi. To, ze u vas to smrdi jak na hajzli na stanici je vas problem. To nevyvetrate. To smrdite vy.

    2
  2. Neviem ci som si to vsimol len ja ale cisto teoreticky nie je dotycna pani nahodou v druhou stave? (Ak áno gratulujem 👍)

    1
  3. Nechajte ich, to sú tí praví, hrdí Slováci, zásadne proti liberálom, preto si zvolili bukvicu za prezidenta. Hovno majú v hlave, ale cítia sa najmúdrejší. Jediná škoda, že tá tupota sa rozmnožuje, ale taký je život :))

    3
  4. Najlepšia prezidentka akú kedy Slovensko malo. Žiadny prezident nebol nikdy v histórii toľko krát ocenený ako Z.Čaputová. Z.Čaputová je dôkazom toho že prezident nie je len nastrčená nečinná bábika ale aj politik ktorý môže byť aktívny a niečo aj zmeniť. Vedel by som si ju predstaviť v nejakej novej strane s Ódorom aj keď obaja pochádzajú z PS, čiže utópia. Všetci prezidenti dokopy by za dva životy trénovania nedokázali odpovedať na otázky pohotovo a štýlom ako to vie len ona. Hejteri, skôr či neskôr vás ta nenávisť zožerie. Nemáte argumenty, útočíte na výzor človeka, chcel by som vás vidieť úbožiaci.

    7
  5. Môžu si vymieňať najvyššie štátne vyznamenania ako to isté bolo za komunistov,ale za ich éry boli vzťahy medzi našimi vládami na najnižšej úrovni od rozdelenia.Pavel dostal od Čaputovej vyznamenanie asi preto,lebo sa nechcel stretnúť s naším predsedom vlády a snaží sa o ukončenie spolupráce v rámci V4.

  6. Havran aj keď vynecháš štátne vyznamenia, je tam veľa ocenení od rôznych mimovládnych organizácií:
    titul Ambasádorka životného prostredia 2019
    pamätnú plaketu Strom pokoja, ktorú udeľuje Občianske združenie Servare et Manere.
    titul Európska osobnosť roka
    ocenenie Justitia Awards pre výnimočnú ženskú právnickú osobnosť roka
    nemecká Nadácia Friedricha Naumanna udelila prezidentke Cenu slobody za zásluhy o rozvoj občianskej spoločnosti a liberálnych hodnôt.
    Európsku cenu nadácie Schwarzkopf, o pol roka neskôr zasa Cenu cisára Otta.
    Zlatú medailu Univerzity Karlovej v Prahe

    3
  7. Prezident je u nás hlavne reprezentatívna funkcia a tú zvládla veľmi dobre. Blaha, Fico a spol. na nu útočili ešte ani nebola vo funkcií, za 5 rokov neustálých urážok a krivého obviňovania sa vytvorila masa ľudí ktorí jej nadávajú a mnohí ani nevedia prečo alebo len preberajú argumenty smerákov – že nevypísala referendum s protiústavnou otázkou alebo že podpísala DCA zmluvu (ktorú má cez 20 krajín NATO a sám Kaliňák dnes hovorí že nevidí dovod ju otvárať lebo američania sú feroví…)…
    treba poďakovať za vzornú reprezentáciu a za to že funkciu zvládla aj napriek tým hnusným atakom na ňu či jej rodinu….

    3
  8. Marek od rána ožratý…Ratafak s odvetraným rozumom…teda bez neho. Kam toto speje ? Ale zajtra bude už o máličko lepšie. Nie že by Pelle bol môj nejaký extra favorit ale vždy lepšie ako tamtá oná. Hnusí sa mi aj jej meno vysloviť

  9. Anonym 10:21, ako vždy v týchto diskusiách, ty a tebe podobný, nedokážete argumentovať pretože nemáte ani čím, tak ťa argumenty iných tak urážajú, že sa zmôžeš akurát na nadávky. Aké úbohé

  10. a ty nevieš po sebe čítať? o marekovi si napísal že je ožratý o mne že nemám rozum…a pri tom bez jedného jediného argumentu o tom čo sme napísali zle…..skús argumentovať na to čo je napísané a nie nálepkovať ľudí ktorých nepoznáš a nič o nich nevieš..reaguj na obsah a nie na autora o ktorom nemožeš nič vediet..o tom je diskusia….

    2
  11. Naďa ktoreho aj Majko volil uz oficialne obvinuju z zlastizrady za odzbrojenie sk armady a myslim ze po ukoceni imunitnej ochrany by mala pribudnut obzaloba za vlastizradu aj na Caputovu zato ze z výkonu moci nazabranila tomu odzbrojeniu a oslabeniu obrany statu.

    1
  12. Ona bola aj taka“mudra“,ze prirovnavala Kisku k Masarykovi,Vojany,vyznamenavala fasistov ,nerozumela Slovensku,zdrziavala nepochopitelne predcasne volby,na zahranicne cesty nebrala predstavitelov priemyslu a podnikatelov,ale nejake osoby vatsinou z LGBT,dokonca aj k papezovi.Skoro 700000 tisic podpisov hodila do kosa,Ani raz nezavolala predstaviitelov vsetkych stran,za okruhly stol,( az po atentate)Robila vzdy urazenu,a hrala sa na Marius Tereziu.Atd.Nech ide s panom bohom,falosna malomestiacka panicka,ktora nevedela ani svoje vdelanie dokoncit.Bola cisty marketingovy Produkt.

    3
  13. Ďakujeme pani prezidentka. Dlho sme nemali tak inteligentného človeka v politike.
    Teplý pelle môže fajčiť handry pod mostom

    2
  14. Ked vidim napisane ,,vatsinou,, je jasne co za dementneho kotlebovca to pise.
    Tupy ubohy dement…

    1
  15. Ratafak to ,že nemáš rozum vieme všetci,teda nejaký máš ale prekrútený na špatnú stranu. Nejaké argumenty na tie vaše neoliberálne kydy sa neoplatí písať,vy si aj tak meliete iba svoje. Pekný deň !

    1
  16. Anonym 13:23 vidíš a zase žiadny argument a opäť si dokázal že na diskusiu jednoducho nemáš. Je ťažké si priznať keď niečomu veríš a nevieš si to zdôvodniť ani pred sebou.

    2
  17. Anonym 14. júna 2024, 13:23…a zase namiesto argumentov ideš to tvoje: „nemáš rozum, prekrútený na špatnú stranu, neoliberálne kydy“…ok ak nesúhlasíš tak nesúhlas, napíš kde vidíš problém, ale čo získaš tým že iba sprosto útočíš na diskutujúcich?…to je pre teba nejaké uspokojenie?…pekný deň…ak nechceš reagovať konštruktívne asi bude lepšie ak nebudeš reagovať vobec….hentie reči si nechaj na doma

    1
  18. Pre totálneho dezoláta 12:42, klameš v každej vete čo si napísal:
    akých fašistov vyznamenala?
    kedy prirovnala Kisku ku Masarykovi, daj sem celý kontext ak sa tak stalo
    odkedy berie prezident za zahraničné cesty podnikateľov?
    ku pápežovi zobrala kňaza a 3 matky ktorým dcéry zahynuli pred nedávnom pod autobusom
    koho mala zvolávať k okrúhlemu stolu keď na ňu opozícia vulgárne nadávala
    ako mohla vyhlásiť referendum s protiústavnými otázkami?
    Presne kôli takýmto ľuďom ako si ty sa tu národ požiera a nenávidí. Presne kôli takýmto ľuďom sú atentáty a občianske vojny. Vymýšla si kade chodí, hejtuje a štve všetkých proti ostatným.

    1
  19. Marek ty si fakt zabrzdený ! Jasne som napísal prečo sa neoplatí argumentovať na tie vaše kydy… a ty chceš zasa iba argumenty ! Načo sa tebou zaoberať ?

  20. Marek 14. júna 2024, 8:20
    Čo zmenila? Keby ju zaujímali problémy Slovákov tak ako Ukrajina, to by bolo terno. Ona bola len mediálnou hviezdou. Nič viac.

    1
  21. Anonym 12:42, za to že ty nič nevieš,za to nikto nemôže.U pápeža bola 4.krat,Bol tam aj majiteľ teplarne ,a ešte jedna dáma,U Havrana prirovnala Kisku s Masarykom,vyznamenala 2. kolaborantov,ktorí kolaboravali v SNP s fašistami,vôbec o tom nevedela.Intervium v Anglicku horlila,aby Slovensku zarazilo EUfondy.A veľa veľa veci,že som sa vždy pýtal,je ozaj taká nevedomá?

  22. To je dneska krásny deň. Veľmi citlivo vnímam ako hnusná princezná konečne odchádza na smetisko dejín. Chuj s ňou !

    3
  23. Áno ym 13:49,si ozaj hlupák,keď sa pýtaš okrem iného,odkedy berie prezident podnikateľov a zástupcov firiem ba cesty.No čo ti poviem,na vždy!

  24. Konečne prezident vsetkych ludi. Bohuzial Kiska s Caputovou boli prezidentami len svojich ludi. Z niektorych komentov sa chce cloveku zvracat. Už neutočte, zmierte sa s realitou a s tym, ze mame mieroveho prezidenta a ze si nebude chodit pre domace ulohy za hranice.

    3
  25. Haha, to je gól, sprostá sedlač sa zavzdušňuje nad tým, že prezident neovláda, aké elektrárne sú na Slovensku. Ty neovládaš ani materinský jazyk a ideš to tu hrať na múdreho, ty tupelo 😀 😀 😀

  26. Anonym 14. júna 2024, 11:34
    Už je oficiálne obvinený? Nepreháňaj synak. Alebo daj zdroj.

  27. Veď keď to povie Kaliho tajomník vo videu tak to musí byť oficiálne…není vačšej pravdy ako to čo zaznie v smeráckom videu, a aj keď to tam nezaznie tak sa to dá domyslieť..:-D

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované