back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Na nepokosenú trávu a burinu sa sťažujú občania aj po návšteve cintorína

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ďalšie tentokrát telefonické podnety sme dostali na stav zelených plôch na cintoríne. Namiesto sme sa pozreli s fotoaparátom.

Hlavne v novej časti cintorína sú pomerne veľké plochy, na ktorých je nepokosenú trávu a  burinu vidieť okamžite po príchode na cintorín.

Fotografie sú štyri dni staré, takže dnes môže byť stav odlišný.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ja som za aby sa nekosilo, aspoň tu máme rôznorodý hmyz ktorý spapajú rôzne vtáky atď atď
    Jednoducho kosením zasahujeme do potravinového reazca

    5
  2. Oni nelíšia, oni to len žuju, viď veľký park a ešte to kokosene tam aj nechajú, aby to tam hnilo a stuchlo. Mali by si narušiť kódy a potom kosiť a keď misia veľkú zelinu, to im stroj už ani nezoberie.

    1
  3. Za mňa.. pol mesta ak nie 3/4 by chcelo pokosiť aj keď viem že je to náročné ,tráva rýchlo rastie a máme kosicov rovnakých už 20 rokova niekedy mi príde že aj tie kosačky sú stále z tých časov a no neviem či ich je viac ako 3 lebo vždy som len po 2 videl ich sa presúvať.. Sereď je v tomto veľmi zanedbaná na viacerých miestach..

    3
  4. Fú táto téma sa tu rozbehla. Zachvíľku bude o našej tráve aj v tv markíza.

    5
  5. Chodím na cintorín každú nedeľu,hlavne by mali pokosiť na novom cintoríne pri stene,ako sú stavebniny z druhej strany,je to tam hrozné,aj keď tam ležia mnohí ľudia bez domova,so skromnymi krížmi,je to dehonestujúce.👎👎👎

    7
  6. Verim tomu, ze ak by bola k dispozicii na kazdom sidlisku aspon jedna kosacka, tak si ludia pokosia aj sami. Urcite by sa vzdy nasiel niekto, kto by to rad vo volnom case zadarmo pokosil. Kedysi boli brigady, upratovali sa odpadky okolo cinziakov, susedia sa stretli, podebatovali,… Teraz nic. Co tak stretnut sa pri koseni? 🙂

    9
  7. Primátor nech naviši mzdu co pracujú cez mesto kazdemu lebo každý mu pouteka za životné minimum pracovať nikdo nechce a ani sa nečudujem vysokej tráve bude musieť kosiť a opatrovat ľudí on sám

    5
  8. Bol som na cintoríne a je to pekné , prírodné a verím že to nevadí ani nebožtíkom.
    Tí majú náš svet u prdele

    3
  9. Totálne to nezvláda p.primátor!A to som ho volil.Uveril som jeho predvolebným sľubom.Len rozprávať tomu ide.Tak ako s tým semaforom od železničného mosta .V odpovedi že zelená svieti cca 5sek.-odpovedal dotyčnému, že sa na to pozrie,doteraz sa nič nevyriešilo. A preto vyzerá mesto ako provinčné mestečko v Hornej Voľte v Afrike.Bohužiaľ nemáte na to.Vstúpte si do seba! Hanbím sa za mesto aj za vás.

    8
  10. Slabo sa modli,potom vela prsi,tam bude chyba.z KDH vzivote nic dobre nevzislo,je to spiatocnicka strana,plna popletenych ludi zijuci v iluzii.

    3
  11. Kto má rodinný dom a záhradu, vie ako to chodí. Len čo vytrhá burinu a zaprší, vyrastie tak rýchlo, ako by mávol čarovným prútikom. Tak je to aj na cintoríne a v meste. Aj tu pred našim činžiakom pokosili a len čo napršalo je to tak, ako by tu ani neboli. Museli by sme sa hnevať na prírodu, ale tiež na primátora, ktorý zredukovali počet pracovníkov a tí čo zostali nemôžu to stíhať.

    2
  12. Možno potrebujú na úrade zabrnkať daku pesničku na gitare! Kde je ten muzikant čo natočil ten klip pred voľbami?

    2
  13. Ano vieme co mozeme to KDH dobre hnackovite osrat a mal by zacat takto rozmyslat kazdy volic falosneho a neschopneho KDH.

    4
  14. A to ešte nikto nepofotil novú porondu na jednokolajke, odkedy ste tam dali zatarasy a oznacili akoze sukromny pozemok, tak sa nič nezmenilo, len to tam prerástlo v dzunglu, rojisko kliestarov ako vysite

    2
  15. Kosia obrubník pred hubertom zrejme nieje dôležité kosiť sídliska ale obrubník…to kto je vedúci údržby

  16. Tiež nechápem, prečo sa sťažujú, však takto oveľa ľahšie chytia kliešťa predsa!

  17. Nebolo by najlepšie všetku zeleň zničiť -vyrúbať stromy /nepadalo by lístie/ a všetko ostatné vybetónovať / potom na čo by sa stáli sťažovatelia sťažovali?/. Ale napokon ešte by sa našlo na čo sa sťažovať. Burina medzi zámkou dlažbou.

  18. včera som sa viezol cez Trnavu a metrová džungľa všade kam som pozrel, od Linčianskej až po Zátvor. Nie je to iba problém Serede. Tento problém je teraz všade, možno dediny sú pokosené, lebo tam si to kosia ľudia sami.

    4
  19. Primátora zaujímajú iba ihriska a cvičiska, na ktorých nikto nechviči, ale chodníky, most, štadión ho výzor mesta ho nezaujíma.

    2
  20. 12. júna 2024, 12:53
    Most patrí SSC nie mestu, treba ísť plakať tam. Štadión je výsledkom bačovania bývalej garnitúry, keď s 5 korunami chceli stavať Nou camp. Ihriská a cvičiská využívané sú, a konečne sa modernizujú. Chodníky by pýtali opravu, ale nielen tie. Lenže nedá sa za 2 roky stihnúť to, načo sa 12 rokov kašlalo. Napriek tomu sa mesto ako tak posúva vpred. Treba im dať šancu.

    4
  21. Vlado 12. júna 2024, 13:33
    To uz vieme vsetci, ze most patri SSC. Treba tam ist lobovat, rokovat, ziadat, pytat, argumentovat, vysvetlovat. Za nase mesto zjavne nema kto. Vo vedeni nie je ziadna autorita. Tak to je a par rokov aj bude.

    1
  22. byvam na rodinnom dome. Okolo domu mäm vysadenú trávu. Ak nechcem aby prerástla musím každý týždeň kosiť. A kosiť sa dá len keď je tráva suchá. Neviem ako chcú tí mudrlanti ktorím vadí vysoká tráva zabezpečit pokosenie celého mesta na týždennej báze keď takmer každý druhý deň výdatne prší

    5
  23. anonym tak aby si vedel primátor chodil, loboval, argumentoval, pýtal, žiadal a preto je naš most u cestárov ako priorita čislo jedna

    1
  24. To myslíte vážne?Všetci, čo obhajujete to,ze sa nekosi, nie su ľudia,nekosi sa nestíhajú, nekosi sa prší, potrvdzujete, že vedenie mesta je slabé,čo sa týka manažmentu. Skúste ktokolvek z Vas v práci povedať,že nestíhate, tak Vás okamžite vymenia. Zbytočne sa tu budete navazat do bývalého primátora, už 2 roky máme primátora nového a žiaľ mesto naozaj vo viacerých smeroch stagnuje.

    4
  25. anonym máš úplnu pravdu že vedenie mesta je slabé čo sa týka menežmentu. To nie je jak za komunistov . Tí poručili vetru, dažďu len 89 ty ich položil na lopatky. Neviem čo ten Kurbel robí. Čo nemá čislo na hydrometeorologický ústav? Šak nech zoberie kartón šampanského a vybaví nech nad Sereďou neprší. Aby sa dalo kosiť. Dnes som už tri krát zmokol neschopný primátor čo nevie odohnať ani dažďové mraky. A ešte za to môže aj KDH

    2
  26. s kartónom šampanským sa dalo vybaviť niečo akurát za tých komunistov,si treba občas pozrieť správy,s čím sa chodí vybavovať dnes,z toho šampanského leda tak krabica napchatá prachmi…

    1
  27. Požehnaný deň ľudkovia! Včera som bola na contoríne zapáliť sviečku mojím zosnulým. Keď som vošla do areálu nevedela či som správne alebo či na poli s kukuricou…

    2
  28. Ja si pamatam, ze pred primatorskymi volbami tim Ondro cistil aj kosil skautske nabrezie na Garbiarskej. Zasa to zarastlo a vracaju sa tam fetosi, po tych krajnych lavickach je znova bordel. Uz to nema pana. Skoda.

    2
  29. Kam sme sa to po 30 rokov kapitalizmu a slobody dostali, že si ani trávu nevieme pokosiť ???

    1
  30. v Trnave tráva a burina v centre mesta po pás a nikto to nerieši lebo chápe že keď každý druhý deň prší tak sa to nedá stíhať

  31. čo tak všade navoziť makadam ,tak ako to spravili na dočasnej odstavnej ploche pre 50 motorových vozidiel a 10 bicyklov na Železničnej. 6 rokov trvalo kým to vymysleli a zrealizovali 45442,69€ (navýšenie na 60000€ schválilo zastupiteľstvo) treba minúť dane.
    Na Dolnomajerskej kosili aj keď pršalo.

  32. Aj Matelkovi ľudia naleteli a čo dokázal ????
    Tak dopadne asi aj naše mesto !!!
    Pán boh žehnaj tomuto mestu

  33. Kazdy rok je obdobie ked rastie trava po dazdi a nato by mali sluzit nejake technicke sluzby..pre tych co si mylia dom so sukromnym pozemkom.Ludia platia dane,kazde mesto dostava za kazdeho obcana s trvalym pobytom dotaciu vy trubky retardovane co by si sami kosili a mali kosacku v cinziaku v obyvacke a hadzali by sibtravu za krky doma.Dalsia vec je len pisat otom.Co nedate tomu mamlasovi priestor sa vujadrit,preco to nechodi kozit Ježiš ako to bolo dovtedy,kym ho Boh nezoslal???Ci to len toto leto zacala rast trava?Cele mesto je zajebane Hambi sa trubel.

  34. Choďte sa pozrieť za činžiaky 28-31 za Lidlom, krásny pohľad na burinu vo vnútrobloku. To nebolo ani pred revitalizáciou.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované