back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Známy šéfkuchár bude variť s kuchárkami v jedálni ZŠ J.A. Komenského

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

ZŠ J.A. Komenského | Tomáš Zapletal začal variť v útlom veku. Keď prišiel správny okamih na zvolenie zamestnania s výberom nemal žiaden problém!

Prvé začiatky mu dal Jozef Klubník a Juraj Baják. Následne pracoval po boku Jaroslava Žídka, ktorého poznáme z televízneho programu Nebíčko v papulke alebo Martina Korbeliča známeho z televíznej relácie MasterChef. Od kuchárov známych z televíznych obrazoviek nabral dostatok skúseností a odbornej praxe ako aj určitého životného postoja ku gastronómii.

Keď prišla ponuka, otvoriť pod jeho taktovkou španielsku tematickú reštauráciu PRCAFE, kde pôsobil ako šéfkuchar 5 rokov, neváhal. Reštaurácia pod jeho vedením vyhrala ocenenie Tematická reštaurácia roka. Každá cesta má svoj začiatok a aj koniec. Tak tomu bolo aj v PRCAFE.

Cesta ho zaviala do reštaurácie ZORNO v Lozorne, kde spolu s kolegami dali reštaurácii jasného stredomorského ducha. Stredomorská kuchyňa mu prirástla k srdcu. Absolvoval niekoľko stáží v michelinských reštauráciách. Po určitom čase sa opäť vrátil do Bratislavy a vedie renomovaný Steakhouse TOWERS STEAK AND SALAD RESTAURANT kde ponúkajú vyžadovanú kvalitu aj v príprave samotných, lahodných steakov z celého sveta.

Spolupracuje so Školou varenia pre gurmánov vo Svätom Jure kde vedie kurzy Tapas a Španielska kuchyňa, Steaky, Steaky na rôzne spôsoby a grilovačky. Zároveň spolupracuje na kurzoch pre kuchárky v školských jedálňach.

Šéfkuchár z michelinských reštaurácii Tomáš Zapletal bude variť spolu s kuchárkami v školskej jedálni ZŠ Jana Amosa Komenského 18.6.2024. Už teraz sa tešíme na netradičné menu!

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

zdroj: FB/ZŠ Jana Amosa Komenského Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované