back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Farské agapé – deň, ktorý všetkých spojil a duchovne obohatil

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V nedeľu 9. júna sa v záhrade rehoľných sestier sv. Cyrila a Metoda v Seredi uskutočnilo farské agapé, ktoré prilákalo mnoho návštevníkov. Starší, mladší, jednotlivci, rodiny i priatelia sa zišli, aby spoločne strávili príjemný deň plný radosti, zábavy a duchovného obohatenia.

Pre najmenších boli pripravené rôzne súťaže, ktoré rozžiarili ich tváre radosťou a nadšením. Organizátori dbali na to, aby si každý našiel niečo, čo ho zaujme a aby jenotlivé disciplíny podporovali zdravú súťaživosť a kamarátstvo medzi deťmi. K hladkému priebehu súperenia dopomohli žiaci Cirkevne základnej školy v Seredi.

Podujatím sprevádzal Marek Čulaga, ktorý vytvoril priestor aj na besedu, zdieľanie myšlienok, skúseností a duchovných podnetov. V priateľskej atmosfére sa diskutovalo o dôležitých témach, ktoré sa dotýkajú každodenného života a viery. Živá hudba v podaní skupiny M plus M bola príjemnou kulisou pre všetkých zúčastnených. Pre  návštevníkov bolo pripravené bohaté a chutné občerstvenie. Každý si mohol pochutnať na tradičných i netradičných dobrotách, ktoré prispeli k pohode a spokojnosti všetkých prítomných.Večer bol zakončený premietaním filmu, s ktorým sa skupina mladých seredských farníkov zapojila do súťaže amatérskych filmárov SAFI 2024.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. veľmi pekná akcia pohada, dobrá nálada a radosť detí i dospelákov bolo vidieť na ich tvárach

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované