back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Opitý autobusár chcel sadnúť za volant a odviezť deti na školský výlet. Našťastie k tomu nedošlo

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Veľmi nebezpečne mohla dopadnúť situácia, ktorá sa stala dňa 03.06.2024 v druhom bratislavskom okrese pri jednej základnej škole.

39 – ročný Pavol H., vodič autobusu, ktorý sa ráno 08:20 h dostavil pred základnú školu na Železničnej ulici sa v očiach rodičov správal akosi zvláštne. Pri nakladaní batožiny detí, ktoré mali ísť v tom čase na školský výlet zle artikuloval pri rozhovore s nimi, a svojimi nekoordinovanými pohybmi vzbudil u rodičov ešte väčšie obavy.

S obavou o bezpečnosť detí sa rodičia rozhodli zavolať hliadku polície. 39 – ročný Pavol H. s autobusom ušiel ešte pred príchodom hliadky Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II do miesta prechodného pobytu, kde ho hliadka vypátrala.

Vykonanou dychovou skúškou bola 39 – ročnému Pavlovi H. nameraná hodnota 1,25 promile.

Svoj čin mal možnosť vysvetliť na policajnom oddelení druhého bratislavského okresu. V rámci procesných úkonov mu vyšetrovateľ vzniesol obvinenie za úmyselný prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

 

zdroj: Polícia SR Bratislavský kraj
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Zobrať vodičák, vyhodiť z roboty, zavrieť na psychiatriu. Ten nemôže byť normálny.

    7
  2. Pre: Kapitán s chladom v hlave 5. júna 2024, 18:53
    Nestihol najebať do niekoho 😀

    1
  3. O 13 hodín neskôr (alebo dokonca o 15 hodín) sa dáva fúkať len tomu, komu sa do cesty postavil semafor. Treba vychádzať z právneho precedensu. Tá doba slúži na to, aby vodič, po tom čo vykoná samovyšetrenie vlastného zdravia a určí si ťažké zranenie aj so zlomeným zubom, mohol včas zahájiť samoliečbu. Po nasadení liečby a náhleho rýchleho vyzdravenia z ťažkých poranení môže následne polícia vykonať dychovú skúšku na alkohol. Rešpektujte tento postup, ukázal sa ako správny. O závažnosti tohto prípadu svedčí aj to, že trvá dva mesiace, kým sa zverejní to správne video, na ktorom je vidieť veľké h*vno.

    3
  4. Vidis, to su frajeri.
    Dankovi do rana narastie novy zub, hranol sa zazracne vylieci zo smrtelneho zranenia skor ako z chripky…
    Radost zit v tejto krajine.

    4
  5. Keby som sa nebál, napísal by som aj ja niečo, ale už polícia sleduje, tak autocenzura mi nedovolí podeliť sa s vami o tento vynikajúci nápad..len to dosť smrdí.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované