back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Naše mesto

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Martina Hilkovičová, za občianske združenie Vodný Hrad /  V piatok 7. júna sa koná najväčšie dobrovoľnícke podujatie v strednej Európe – Naše Mesto. Každoročne si tisíce dobrovoľníkov z firiem po celom Slovensku obliekajú rovnaké tričká a zapájajú sa do množstva dobrovoľníckych aktivít darovaním svojho času a práce.

Počas najväčšieho podujatia firemného dobrovoľníctva na Slovensku Naše Mesto, organizované Nadáciou Pontis, zapojené firmy pomáhajú vo svojom okolí tam, kde je to najviac potrebné. Súčasťou tohtoročného podujatia Naše Mesto v prvý júnový piatok je aj dobrovoľnícka aktivita Občianskeho združenia Vodný Hrad v Seredi.

Pridajte sa aj vy k firmám a tisíckam dobrovoľníkov a dobrovoľníčok a pomôžte aj tento rok zlepšiť naše mesto. Stretávame sa ráno o 9:00 na nádvorí seredského kaštieľa. Spolu s firemnými dobrovoľníkmi z DC Tesco Gán, ktorí darujú svoj čas a prácu, budeme upravovať a skrášľovať verejný priestor národnej kultúrnej pamiatky seredského kaštieľa.

Sme radi, že sme nadviazali nové kontakty s organizáciou v našom regióne, ktorá ponúka svoju pomoc pri dobrovoľníckych aktivitách na skrášľovaní verejného priestranstva národnej kultúrnej pamiatky seredského kaštieľa. Ľudia z rôznych odvetví – marketingu, obchodu, HR, výroby či manažmentu a mnohí ďalší vezmú do rúk štetce a záhradné náradie, alebo využijú svoje vedomosti a dobré srdce, aby spoločne vylepšili naše mesto. Spoločnými silami dosiahneme pozitívne zmeny.

Žijeme sloganom: „Mám srdce na správnom meste.“

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované