back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

A bude horšie?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ďalší prípad spojený s možnou bezpečnostnou formou – a je jedno, či pre politika, novinára alebo bežného občana, jasne a zrozumiteľne ukazuje kam až spoločnosť klesla aj vďaka dlhodobým nenávistným a primitívnym vyjadreniam politikov prezentovaných na verejnosti.

Mierenie so zbraňou maloletým v kukle na dom (verejný priestor) a opätovne je úplne jedno či ide o nehnuteľnosť s vyšším stupňom ochrany, alebo dom kohokoľvek z nás či len jednoducho chodník, alebo cestu, napovedá, že niektorí ľudia už stratili logické myslenie a elementárne zábrany v svojom konaní a schopní sú úplne čohokoľvek.

Autority ignorujú ľudí – ľudia ignorujú autority

Bežný občan už dávnejšie stratil vzor v politikoch vedúcich spoločnosť a práve opačne, oprávnene mnohí z nich sledujúc ich vyjadrovanie môže považovať za prasatá rovnajúce sa ožratým jedincom v dedinských krčmách nedosahujúcich ani štvrtú cenovú skupinu.

Polícia ignorovala trestné oznámenia a podceňovala situáciu

Orgány činné v trestnom konaní dlhodobo podceňovali až ignorovali nielen dobre mienené rady ľudí s praktickými skúsenosťami a prehľadom, ale dokonca aj konkrétne trestné oznámenia vo veci nebezpečného vyhrážania, zastrašovania, ohovárania čím dovolili narastanie sebadôvery autorom už napohľad zákonom prekračujúcich príspevkov v diskusiách, na sociálnych sieťach, cielených odkazov ublížením na zdraví, živote a dokonca výhražných telefonátov konkrétnym osobám. A to aj vo verejnom priestore.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Orgány činné v trestnom konaní dlhodobo ignorujú dokonca dostupné fakty a to aj v priamom zastrašovaní napr. novinárov podpálením ich auta.

Polícia v niektorých prípadoch dostatočne nekoná ani za predpokladu, že páchateľov nemusí zložito identifikovať, ale sú známi z videozáznamov publikovaných verejne, v ktorých explicitne šírením neprávd a klamstiev cielene likvidujú meno konkrétnych osôb, aktivít a to aj podnikateľských a dokonca ani vtedy, kedy páchatelia konajú z osobitného motívu a to napr. s cieľom na publikovaní zjavných klamstiev zarábať peniaze.

Aj v takýchto prípadoch nekonanie polície spôsobuje stúpanie agresivity páchateľov a zvyšovanie ich pocitu beztrestnosti. Na strane druhej poškodených pribúda, čo dôveru v OČTK a právny štát určite nezvyšuje.

Musí prísť k tragédii, aby sa kompetentní zbadali a začali konať?

Patríme medzi málo tých, ktorí dlhodobo políciu, prokuratúru a justíciu upozorňujú na nekonanie alebo nedostatočné nekonanie v konkrétnych veciach a dlhoročné podceňovanie verejných prejavov neznášanlivosti a ohovárania v diskusiách na sociálnych sieťach a všeobecne vo verejnom priestore.

Za roky tvorby novín disponujeme desiatkami materiálov potvrdzujúcimi výárazné podceňovanie až ignorovanie nenávisti vo verejnom priestore tými, ktorých zákonodarca zmocnil takéto prejavy vyšetrovať a trestať.

Média obmedzili diskusie, opozícia predvolebné aktivity. Koalícia pritvrdila vo verejných vyhláseniach

Po atentáte na premiéra vlády SR Roberta Fica polícia vydala výzvu na obmedzenie verejných diskusií s cieľom eliminovať nenávistné prejavy na internete.

Nielen že sme tento bezprecedentný čin okamžite verejne odsúdili, ale v článkoch týkajúcich sa atentátu sme diskusie aj zastavili.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Čo vykonali niektorí politici koalície?

Postavili sa pred kamery televízií a médií aby arogantne zneužili atentát na prezentáciu svojich mnohokrát scestných názorov, osočovanie a obviňovanie opozície a médií z vecí, s ktorými nemajú nič spoločné.

A bude horšie?

Vychádzajúc z množstva skúseností a osobného poznania dlhodobo prezentované názory zakončujem konštatovaním „a bude horšie“. Už je. A ja som sa tak strašne chcel mýliť.

Problémom dneška je pripravované zneužitie súčasného stavu na výrazné obmedzenie slobody slova a demokracie politikmi pri moci, ktorí sa osobne cítia byť ohrození názormi občanov na ich činnosť a konanie pri správe vecí verejných a riadení spoločnosti. Mám obavy, že nejde o nič iné, ako o elimináciu názorových oponentov a to tým najjednoduchším a najprimitívnejším spôsobom – hrubou silou.

Skutočným problémom dnes už môžem povedať že Slovenska je, že niekoľko jednoduchých jedincov pri moci má snahu vrátiť krajinu do 90. rokov, kedy sme o demokracii a kontrole volených funkcionárov len snívali. Práve vtedy sme s tvorbou legislatívy umožňujúcej efektívnu kontrolu volených funkcionárov a úradníkov začínali. Bol to vývoj mimoriadne dlhý a náročný, ktorý síce nebol zďaleka na 100% úspešný, no začínal byť efektívny. O tom svedčí aj snaha niektoré nástroje kontroly moci dané do rúk občanom, občianskym združeniam a novinárom výrazne znefunkčniť, prípadne aspoň oklieštiť a ak nie inak, tak spoplatniť.

Politici nikdy nevymenili občanov, zato občania politikov často

Opätovne je čas pripomenúť staré známe heslo a tiež zdôrazniť, že najväčším problémom Slovenska je korupcia, ktorá aj vďaka politikom dosiahla nekontrolované rozmery a stav, kedy sa výrazná časť občanov naučila s korupciou žiť a ak ju aj priamo a otvorene neschvaľuje, tak ju minimálne neodsudzuje.

Pochopia podstatu súčasného diania v spoločnosti aj úplne bežní občania včas, alebo sa zbadajú až v momente, keď budú obmedzené ich práva natoľko, že cesta späť bude trvať opätovne desaťročia?

 

Predchádzajúci článok
Ďalší článok
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Kde by si sa zamestnal Majko, keby ti zakázali diskusie v aninymite? z tých ziješ veď. Celý tvoj biznis stojí a raz padne keď ti zakazu anonymitu. Potom bude dobre. Kto sí pod svojim skutočným menom dovoli šíriť nenávisť tak ako to je teraz. demokraciu si pomýlili s anarchiou a myslia ze môžu šíriť co chcú. Teda môžu. A toto co žijeme je výsledok. Kým sa to nezastaví, bude horšie a horšie.

    8
  2. Za to, co zijes si mozes sam. A ked si blb v anonymite, tak budes blb aj pod svojim menom.

  3. Majko,tvoj článok mal aký taký význam,až do tej doby,keď si začal obviňovať koalíciu z šírenia nenávisti.Si proste nenapraviteľne demagóg.A okrem toho,málokedy som sa stretol z človekom,ktorý tak šíril nenávisť,ako ty.

    17
  4. „Kto vie obstáť vo veľkých i malých veciach, zostane v mysliach ľudí vládcom, kto vie obstáť vo veľkých veciach, no v malých veciach zlyhá, zostane v mysliach ľudí vládcom, kto vie obstáť v malých veciach, no vo veľkých veciach zlyhá – veru som nepočul, že by po takom vládcovi zostala vôbec spomienka.“ — Konfucius

  5. O eliminácii názorových oponentov sa uvažovalo aj za predchádzajúcej vlády. Vtedy sa tomu fandilo… V princípe vôbec nesúhlasím s takými krokmi, bez ohľadu na to kto je pri moci. Ale ak mi to vadí, tak vždy a v každom čase. Nie iba teraz.

    3
  6. Anonym 31. mája 2024, 17:03 a Anonym 31. mája 2024, 17:30 – nie som si isty, ci sme si potykali, preto budem vykat.

    Dojima ma Vasa obava o moju buducnost. No len mentalna troska Vasho formatu si moze mysliet, ze moja buducnost zavisi od diskusie v novinach.

    Pravda je taka, ze noviny bez volnej diskusie neutrpia a my usetrime financie na jedneho az troch adminov. A este hodne casu straveneho pri rieseni primitivizmu niektorych diskutujucich na NAKA a vysetrovackach.

    Kedze ja zasadne pisem pod svojim menom a teda som registrovany, pripadnym zakazom utrpite len Vy a dalsi dezolati neschopni pod svoj nazor sa podpisat.

    A samozrejme sloboda a demokracia v krajine. Ten, ktozakon regulerne predlozido NR SR a ti,ktori ho schvalia, sa zapisu do historie Slovenska a v buducnosti sa o nich budu ucit nasi vnuci ako o sebranke, ktora pre svoju hlupost a neschopnost fatalne obmedzila tak dlho ziskavane prava obcanov.

    Problem nie je v anonymnej diskusii, ale v primitivnych jedincoch zneuzivajucich anonymitu a demokraciu bez ohladu na prava inych a vlastne povinnosti ulozene kazdemu nas zakonmi. O moralke a etike pisat nebudem – Vase mantinely evidentne nedovoluju ludom ako Vy mysliet v sirsich suvislostiach.

    11
  7. Majko! Zasa používate slovo “Dezoláti”. Ach jaj, jaj, jaj nad Vami! Zle, zle zle!

    9
  8. mentalna troska
    Vy a dalsi dezolati
    ako o sebranke,
    primitivnych jedincoch
    Mala vzorka toho,ako sa nasi kvazi novinari vyjadruju…

    4
  9. Už ma ozaj sereš,ty novinár,ktorý zákon obmedzuje tvoju slobodu slova,a kto je u teba sebranka.?To je neuveriteľné,ako sa to tu všetko prekrucuje.A ešte tu niečo trepe o nenávisti,už tvoje vyjadrovanie je pura nenávisť.S takými ľuďmi ozaj nemá cenu diskutovať.

    12
  10. Kedy mozeme ocakavat tu diskusiu,kde sa bude kazdy registrovat pod vlastnym menom?Cca pred 10rokmi ste to skusali p.Majko vysledok bol,ze tu boli 3 diskutujuci, vy,kurbel,sklenar.

    Poprosim Vas vysvetlit ako utrpime my vsetci co diskutujeme anonymne a sme podla vasich slov dezolati,ked tu nebudeme moct nic komentovat? dostaneme infarkt, cukrovku,alebo schyzofreniu?mozno,ze sracku.

    Myslim,ze hlavne utrpite vy, ked Vam daju sponzori reklam s panom bohom.

    13
  11. „A čo urobila koalícia? “ – Už len táto Vaša otázka Vás zaradila tam,kde sa nachádzate pán Majko. Vy viete, že my vieme, že Vy viete, KDE !!! Pre mňa Ste marginálny len slovný ekvilibrista, pri všetkej úcte k Vašému vzdelaniu. Edukujte radšej svoje potomstvo, než OBČANA…

    1
  12. Pre Miloš Majko 31. mája 2024, 19:53
    Pán Majko s blbcami nediskutujte je to ztrata času, hlavne im preukazujete laskavosť že ich beriete na vedomie.

    6
  13. Konec anonymiti = konec SOL jednoznačne. Ide len o biznis. sem sa ide len ventilovať a vôbec nie rozumné diskutovať. Ak si tu niekto namysla že ide o diskusiu tak klame sám seba.

    3
  14. Pre sused,to si ozaj myslíš,že je pre niekoho dôležité,či ho Majko berie na vedomie,alebo nie?Panebože,už sa konečne spamatajte.

  15. Pre sused 1. júna 2024, 5:10

    Čo je to „ztrata“? Hlavné, že ostatní sú pre teba blbci.

  16. Anonym 9:55,Nemusí nič,ale potom načo to tu bude mať.Ty v tvoje múdrosti nechápeš ani tie elementárne veci.Co si ty myslíš,že toto tu je nejaká ustanovizen,kde si ľudia musia zaslúžiť tu niečo vyjadriť?Si dobre naivný.

  17. Anonym 1. júna 2024, 9:55 – mylite sa, trpia oni. A svojou hlupostou nam davaju dokazy, kto je ten, kto v diskusiach anonymne sposobuje to, preco skor ci neskor budu diskusie regulovane.

    Potvrdzuju mnou napisane vyssie – mne registrovana diskuia vadit nebude. Ani nikomu normalnemu, kto nepotrebuje na tajnasa na inych utocit, ohovarat ich a spinit ich meno.

    Ako som napisal, su to presne ti ludia,ktori sa v mojom prispevku IDENTIFIKOVALI a ZARADILI SAMI.

    Mozno by bolo fajn, keby diskutujuci poznali obsah nimi napisanych dalsich prispevkov.

    Su to presne ti diskutujuci, ktorych prispevky su vybornym podkladom na dalsi analyticky material. A ti, ktori nielenze chcu mat na ukor inych uplne slobodu vo vyjadrovani, ale iny nazor odmietaju a maju zaujem ho obmedzit. Je to presne ta luza, ktora nepochopi, ze sa vlastne na strane jednej stala vyrobnym prostriedkom na ceste k moci pre (nie hlupych, ale vypocitavych a zakernych) sucasnych politikov a na strane druhej vlastne pokusnym zvieratkom a dobrovolnym testerom verejnej mienky casti spolocnosti.

    5
  18. To meno – zec moj ….ot, ti dala mama uz pri narodeni, alebo si si ho vysluzil svojim posratym zivotom?

    7
  19. „Musí prísť k tragédii, aby sa kompetentní zbadali a začali konať?“
    Toto mi nesedí s realitou, totižto k tragédií už došlo pri vražde novinára len kvôli tomu, že odhaľoval podvody a policajti ho namiesto ochrany lustrovali. Následne došlo k ďaľšej na Zámockej, kde sa kompetentný predbiehali v tom aký je kto hetero. A naposledy atentátom na premiéra, ktorý toľko šíril nenávisť cez svoje tlačovky a vystúpenia na tribúnach až mu to vybuchlo do ksichtu. Po 6 rokoch sa nezbadali, a keďže sú nekompetentný tak sa ani nezbadajú…

    Pre: Anonym 31. mája 2024, 18:12
    A kde presne ? či len tak mimo si kopnúť bez faktov? Kedy sa to skandovalo o americkej kurve, nebolo to náhodou za minulej vlády?

    8
  20. Akekolvek diskusie vo verejnom priestore stale castejsie „vyhravaju“ jednoduchsi jedinci hladajuci jednoduche riesenia zlozitkych problemov, ignorujuci vedcov, autority a tvrdiacich, ze existuje (ich) alternativna pravda.

    Nastastie postupne inteligencia dochadza na to, ze upistane a vsetkeho schopne tupela mozu z diskusie bud vypoklonkovat do ich mentalneho sveta, alebo ich prehlusit. To je ale narocne, pretoze kazdy z nas chape, ze tupelo mu nestoji na zvlast obsiahle reakcie a zapas s nim je vlastne stratou casu.

    Balansujeme tak medzi snahou zachranit spolocnost pred najhlupejsou castou populacie, alebo jej ignorovanim. Problemom je, ze ignorovanie moze priniest (a uz prinieslo) stav, kedy ti hlupi spolocnost demokraticky povedu.

    Nasledne tito ludia budu tvorit legislativu, ktora bude zavazna aj pre inteligenciu.

    Ake z toho vyplynu nasledky a ake budu moznosti pre tu mudrejsiu cast, asi velmi rozpisovat netreba…

    6
  21. Anonym 1. júna 2024, 14:15 – ale ten stav sme tu mali pred Novembrom ´89 a aj dnes niektori ludia v diskusiach bez problemov tvrdia, ze „stacilo/staci drzat hubu a krok“ a bolo/je dobre.

    No sirsie suvislosti napovedaju, ze len do casu. Nasledne nastupuje totalita a po urcitej dobe utrpenia znacnej (znovu tej muderejsej a rozhladenejsej) casti spolocnosti nastupuje prirodzeny odpor a spravidla revolucia.

    Nie,neukludnoval by som sa tym, pretoze ti, ktori si obdobne experimenty usetria, pocas casu nasej stagnacie napreduju a my sme nasledne tymi, komu stale vlak uteka, az dalsi nejde. Alebo ide tak neskoro, ze mudri ludia uz davno sedia v inom vlaku, ktory nielenze ide po uplne inej kolaji, ale je od toho oneskoreneho vyrazne vzdialeny a okrem toho smeruje do uplne ineho ciela.

    To sa nam stalo (a to by mali pochopit aj tie tupela) za cias socializmu a hrozi nam to aj teraz.

    Problem pre bezneho cloveka je,ze sme si utahovali opasky od revolucie a chcu to od nas aj dnes. A to stale ti isti „politici“, ktorych ma stale kto volit k moci.

    Ale to sme znovu pri nutnosti chapat suvislosti a teda na zaciatku povestneho kruhu. Ostatni ho ale pred 35 rokmi opustili a vzdy sa najde niekto, kto ich pred navratom do neho (kruhu) zabrzdi a ukaze im cestu.

    😉

    5
  22. Pán Majko, tie počty sú dosť neúprosne…podľa posledného prieskumu až 36% slovákov by chceli totalitu, tvrdú ruku jedného muža/strany ktorá bude rozhodovať ako sa má žiť, komu zobrať a komu pridať, koho zavrieť, vyhnať(boha my ich vyzenieme), čo hovoriť, nehovoriť…jednoducho totalitu..no a vzhľadom k tomu že voliť nechodí 35-40% ľudí, tak dobre motivovaných 36% vyznávačov jedného vodcu stačí na to aby to dobrý populista aj dosiahol…

    6
  23. Treba zakazat progresivisticku propagandu a konecne zacat hovorit o prvopociatku tohoto marazmu, ten je u Matovica, a nevzdelanej zgerby ktora ho podporovala

    2
  24. Majko,ten výraz „rozhoduje mlčiaca vätšina“ vypovedá vlastne o čom.?Ml iaca vätsina ešte nikdy o ničom nerozhodla,a keď tak to už tvrdíte,myslíte si skutočne,že mlciaci sú nejakým spôsobom na vašej strane? A čo keď vôbec nie?Je to blbosť.

  25. Ano, mas pravdu vatsina nikdy nic nerozhodla. Vatsina nie.
    Ze ty si ten co to ma ťachšie a chape tomu.

  26. Páni, nieže by som chcel obhajovať Matoviča ale ten ešte ťahal za sebou dreveného kacera keď Fico s Flasikom už vymýšľali konfrontacne kampane ala Majster poriadok vyperie špiny Dzurindu a Mečiara…25 rokov jeho stvavej politiky nás donieslo až sem….

    3
  27. Demokracia 1. júna 2024, 23:49…a čo je na tom „horšie“ ze niekto vyjadrí svoj názor?…lepšie by bolo aj by bol prezentovaný len ten jeden – tvoj názor? Nie je ti potom blbe podpisovať sa ako Demokracia?

    4
  28. Ratafak, to mas z toho, ze sa ty aj majko vyjadrujete neverejne.
    Priam az utajene, z podsvetia.

  29. Hlupáka nepresvedčis……aký človek, taká reč……..kto sadi vietor, žne búrku……

  30. Premier nosi cely svoj politicky zivot zachmurenu a nastvanu tvar. Usmev nepozna, nanajvys tak usklabok. Od cias jeho kariery v SDL a neskor v SMERE je jeho politika konfrontacna, utocna a nenavistna.

    5
  31. Uz som to niekolko krat pisal, ze p.Majko nie je novinar, ale bloger. Novinar by nemal v novinach vyjadrovat svoj nazor, novinar by mal informovat. Podavat pravdive a overene informacie. SOL ale takto nefunguje. Majitel si tu pise a zverejnuje co chce. Moze, ale nech si nehovori novinar.

    4
  32. Presne tak. Pán Majko má pravdu. Bude horšie a oveľa horšie. Možno máme odlišný názor na príčiny, ale predikujem čierny scenár. Tu nepomôže argument ohľadom dosiahnutého vzdelania ľudí. Aké vzdelanie má potkan, líška, vrana atď. ??? Nemajú školy a aj tak vedia, kde im hrozí nebezpečenstvo. Aj ľudia to vedia. A tí čo majú pocit nadradenosti a neohrozitelnosti by si to mali uvedomiť. Nič netrvá večne a nik nechce zomrieť za cudzie záujmy. Slovanov je toľko, že mohli ovládať celú Európu, pretože v jednote je sila. Ale platí aj “divide et impera – rozdeľuj a panuj“. Presne to sedí. Juhoslávia, rozdelenie Československa ( našťastie bez konfliktu), Ukrajina – Rusko, čo bude nasledovať? Občianske vojny v slovanských krajinách a západ im bude dodávať zbrane? Nemusíte šetriť, budú ich dodávať aj na dlh. Do posledného Slovana, lebo sme pre nich menejcenný, ako povedal už Hitler.

  33. Demokracia 2. júna 2024, 21:17 – ze ste mali znacnu absenciu na hodinach SJ na zakladke…

    SOL je medium od prvopociatku s medzinarodnou registraciou dodrzujuce vysoko nadstandardne legislativu a mne je uplne jedno, ci moj status respektujete, alebo nie.

    Priemerne inteligentny jedinec by mal uz podla rubriky rozlisit, ci sa jedna o spravodajsky material, tlacovu spravu, alebo osobny nazor. Ten, kto to nedokaze, by nemal temu rozvijat v sirsom kolektive, ako na vojde na jeho domace WC.

    Uz roky pozorujem, ako neskutocne pribuda odbornikov na vsetko anonymne sa vyjadrujucim vo verejnom priestore. Pocas korony sa to znasobilo a uplni nevzdelanci sa k odbornym veciam vyjadrovali intenzivnejsie, ako samotni vedci.

    Po invazii vojsk Ruskej armady na Ukrajinu, sa o Ukrajine (dovtedy snad ani netusili kde sa nachadza) zacali vyjadrovat aj ludia, ktori nikdy v zivote neboli ani na Ukrajine, ani v Ruskej federacii a uz vobec v USA. To im neprekaza v komentovani temy, akoby presli vrcholovymi velitelskymi poziciami v armade.

    Jeto smutna doba, kedy si nick „Demokracia“ da jedinec evidentne nechapajuci ani zakladne definicie a hodnoty, ktore toto slovo reprezentuje.

    5
  34. Anonym 2. júna 2024, 23:49 – neprecenoval by som Slovanov, nie smena tom o nic lepsie, ako ostatne narody.

    V kazdej spolocnosti je urcite percento geniov, hlupakov, kriminalnikov, lajdakov…
    Dolezity je ten stred – normalni jedinci, ktori su schopni mysliet, vzdelavat sa a spolurozhodovat o vlastnom zivote a smerovani spolocnosti.

    4
  35. pre: Miloš Majko 3. júna 2024, 0:22
    Pan Majko, za to, ze ste navstivil USA, Ukrajinu, Rusko a …, si myslite, ze vy mozete rozdavat rozumy a vase nazory su smerodajne???
    Ste na velkom omyle.
    Skvela reakcia od vas, presne takto funguju nevzdelani ludia, bez argumentov, ktori si o sebe myslia, ze su riaditelmi zemegule a nevedia sa inak branit, len utocit a urazat – slniecko do toho.

  36. demokracia 3. júna 2024, 12:37 – nie, nemyslim si to. Preto maju moznost vyjadrit sa aj ini diskutujuci.

    Za to, ze Vam nestacia argumenty v mojom prispevku uverejnene ako reakcia na Vas prispevok v ktorom nezmysly vydavate za fakty, ja nemozem.

    4
  37. presne takto funguju nevzdelani ludia, bez argumentov, ktori si o sebe myslia, ze su riaditelmi zemegule a nevedia sa inak branit, len utocit a urazat – slniecko do toho.
    Bravo debokracia, prave si sa predstavil.

    3
  38. pre: Miloš Majko 3. júna 2024, 12:56
    …vsetko beriem, len problem je v tom, ze Vy nahodite clanok, kde prezentujete svoje osobne nazory a tvarite sa, ze noviny a novinar.
    Nie, nie a este raz nie, to nie je novinarcina.
    Je mnoho ludi, ktori si precitaju nadpis, clanok a staci im. Pisat jednoducho nepisu, dalej sa nevyjadruju. Nasaju informacie v nadpise, v clanku a hotovo – a to je chyba, na ktoru poukazujem. Vytvoria si nazor podla Vasho clanku, nazoru, pohladu.
    Ste dlhodobo zamerany proti socialnej demokracii a tak vyzeraju aj Vase clanky.
    Pred nadavnom ste podporovali koaliciu, dnes Vasimi clankami koaliciu hanite.
    Jednoducho nie ste nestranny – takrto sa novinar nesprava.
    Vytvorit si vlastne medium (lebo na to mam) a potom propagovat vlastne nazory, takych tu na SK mame vela – SOL patri medzi ne.
    Inak nie vsetky clanky (co sa tyka informacii z mesta) su zle, to by som klamal.

  39. demokracia 3. júna 2024, 13:20 – skusim znovu, pomalsie, ale uz vazne v tejto veci v kontexte Vas – naposledy:

    – dal som Vam priamy navod na „pouzitie zemegule“, no vyzera to tak, ze Vy bud nechcete, alebo jednoducho nedokazete rozpoznat, co je reportaz, komentar, spravodajstvo, rozhovor, tlacova sprava…

    Ak by neboli rubriky explicitne oznacene, povedal by som, ze Vas asi hodiny SJ na ZS nezaujimali.

    U nas su ale rubriky oznacene a u Vas rozpoznavacia schopnost absentuje napriek tomu.

    Skusim este inak – co si myslite, material pod ktorym diskutujeme je reportazou, spravodajstvom, tlacovou spravou, ci rozhovorom?

    Pomocka: material je zaradeny v rubrike „TAK TO VIDIM JA“.

    Dakujem za Vasu odpoved. Prosim, skuste ju napisat az po aspon 3 minuty trvajucej analyze textu.

    3
  40. /IH/Máme tu niektorých novinárov, ktorí sami seba považujú za stelesnenie demokracie, ktorá s nimi prosperuje a bez nich kolabuje. Sú to novinári, kvôli ktorým demokracia kolabuje a prosperovala by bez nich.

  41. Majko, Ty nedorobok. Môžeš sa tu oháňať všelijakymi definíciami a chvastat sa ako si pochodil cely svet a priľahlé galaxie, ale to Ti na váhe nepridá. Veď stačí zopár Tvojich názorov. „Rusko je agresor“. Pravda je taká, že USA si brúsia zuby na Ruské zdroje už dlhé roky a v 2014 na to použili Ukrajinu. Čo tým debilnym Ukrajincom chýbalo? Mali relatívny kľud, lacné energie z Ruska a nikto sa do nich nestaral. Potom Nulandova priniesla do Kyjeva koláčiky a 5 mld dolárov, akože na boj za slobodu, ktorú vlastne Ukrajinci mali. A čo vlastne vybojovali? Krajina na sračky, stovky tisíc mŕtvych, stratené územia, pôdu skupil Black rock, ale hlavne, že mávali vlajockami EU.
    „Vakcina je sloboda“ ďalšia téma, kde si bytostne presvedčený, že len Ty mas pravdu. Každý, kto čo i len pochyboval o tých Tvojich „odborníkoch“ typu Sabaka, Krcmery a spol, bol u Teba dezolat. A čo sa deje teraz? RKI(Robert Koch Institute) sám priznal, že celé lockdowny a ruska, boli čisto politické rozhodnutia a s vedou nemali nič spoločné. Krajiny, kde sa najviac ockovalo majú nárast úmrtnosti, či už v dospelej populácii alebo pri novorodencovch. Športovci padajú ako muchy, lebo im vakcina odpálila srdce. Dr. Fullmich, špičkový nemecký právnik sedí v base, lebo začal odkrývať tento megazlocin. Sám Bill Gates na prednáške TED pred rokmi povedal, že vakcina pomôže zredukovať populáciu, lebo musime znížiť CO2. A takto by som mohol pokračovať do nemoty. Aby som to skrátil, ani sa Ti nečudujem, že žiješ v tej svojej ružovej bubline, lebo keby si sa na okamih pozrel za oponu, tak to ten Tvoj mozoček nespracuje a psychicky sa zrútis. Želám Ti len jedno, aby sa Ti raz v tej gebuli zasvietilo a mohol si vidieť v akom strašnom omyle si žil. A už sa prestaň nazývať novinárom, lebo to je ako by si na Trabanta nalepil logo Bentley.

    4
  42. Novinár nie. Súkromný podnikateľ áno. Prežije ak zarobí. Kruh sa uzavrel. Pucle do seba zapadli. A bude horšie.

  43. Anonym 3. júna 2024, 22:21
    Tak si sa nám prišiel pochváliť, aké kktiny si si prečítal na infovojne a teraz si myslíš, že si informovaný, vzdelaný a múdry, gratulujem. Keď sa raz zažne v tej tvojej gebuli, tak asi aj v pekle začne snežiť, ale pochybujem, že sa toho dožiješ. Najvtipnejšie na takých tupcoch, ako ty, je fakt, ako silno si presvedčený, že len ty poznáš tú „jedinú pravdu“.

    1
  44. smerohlas 6. júna 2024, 9:24
    A navyše má nutkavú potrebu poučovať druhých a otvárať im oči, lebo každý je tupec a nevie si nájsť informácie …

  45. jedno treba uznať – natlačil do toho príspevku takmer všetko Nulandová, Gates, Black rock, Rober Koch Institute, vakcíny, Fullmich….je to dokonalý extrakt toho čo ponúka Zjemajvlek atď…možno by to chcelo ešte spomenúť Sorosa, to už je ale vec vkusu, ale aj tak myslím že by mu mal Rostas poslať za taký príspevok klúčenku…

    1
  46. Ratafak plachta 6. júna 2024, 10:10
    Tipujem, že seberovných by ohúril svojimi znalosťami a neochvejným poznaním pravdy.
    Ako taký maják na pobreží, čo poblúdeným ukazuje cestu.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované