back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

KINDERIÁDA – nezabudnuteľný deň plný športových výkonov, fantastického povzbudzovania a radosti

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Žiaci prvého stupňa Základnej školy J. Fándlyho v Seredi sa 30. mája 2024 zapojili do súťaže v ľahkej atletike, známej ako KINDERIÁDA. Súťažného ducha preukázali dokonca aj učiteľky, ktoré vytvorili tzv. Dream team a súťažili spolu s deťmi.

Základná škola J. Fándlyho je známa svojimi úspechmi v oblasti atletiky. Žiaci tejto školy pravidelne dosahujú vynikajúce výsledky na rôznych majstrovstvách a to nielen v okresných, ale aj krajských či celoštátnych súťažiach. Tento úspech je výsledkom systematickej práce skúsených trénerov, ktorí sa venujú talentovaným žiakom a poskytujú im kvalitné tréningy. Okrem odborného vedenia zohrávajú významnú úlohu aj vynikajúce podmienky na tréningy, ktoré škola poskytuje, vrátane moderného športoviska a celkového vybavenia.

KINDERIÁDA patrí medzi najobľúbenejšiu školskú akciu. Učiteľka Andrea Gombáriková, ktorá každoročne organizuje toto podujatie, aj tento rok pripravila zúčastneným žiakom nezabudnuteľný deň plný športových výkonov a radosti.

Celkom trinásť družstiev boli tvorené ôsmimi deťmi – štyrmi chlapcami a štyrmi dievčatami z jednej triedy. Súťažili ako tím a každý člen absolvoval sedem atletických disciplín: skok do diaľky z miesta štafetovou formou, troj a štvorminútový vytrvalostný beh, štafetový beh cez prekážky, štafetový beh, hod medicinbalom (basketbalovou loptou), hod raketkou a preskoky cez švihadlo.

Všetci súťažiaci preukázali mimoriadnu snahu a odhodlanie podať čo najlepší výkon. Atmosféra bola naplnená zdravou rivalitou a priateľským duchom. Po skončení všetkých disciplín nasledovalo vyhlásenie víťazov.

Poradie 1. a 2.ročníkov:
1. miesto -2.C
2. miesto- 2.A
3. miesto- 2. B,
4. miesto- 1.B
5. miesto- 1.A
6. miesto- 1.D
7. miesto- 1.C

- Článok pokračuje pod reklamou -

Poradie 3. a 4. ročníkov:
1. miesto- 4.C
2. miesto- 4.A
3. miesto- 3.A
4. miesto- pani učiteľky
5. miesto- 4.B
6. miesto- 3.B
7. miesto- 3.C

Samostatne bol vyhodnotený prekážkový beh:
1. Filip Ončo
2. Lukáš Vetrák
3. Nina Huňadyová

Deti sa tešili z ocenení, ktoré za svoje úspechy právom zaslúžili. Mimo umiestnenia bolo drobnosťou odmenené každé dieťa 1. stupňa. Sponzorom podujatia bola Sedita Sereď, Rada rodičov školy a ZŠ J.F. Sereď.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované