back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Práce na moste pri Trnave napredujú

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

NDS |MM|  Národná diaľničná spoločnosť realizuje komplexnú opravu 80 metrov dlhého mosta pri Trnave, v mieste križovania diaľnice D1 a rýchlostnej cesty R1. Na moste sa pracuje aj v noci, nepretržite, 24 hodín, 7 dní v týždni.

Ukončené sú už búracie práce, v rámci ktorých bolo z mosta demontované pôvodné príslušenstvo a vybúrané pôvodné konštrukčné časti až na úroveň nosnej konštrukcie. Okrem toho je hotová aj betonáž nového spádového betónu. Najbližšie sa bude pokračovať s vystužením a betonážou rímsy, osadením mostných záverov či s celoplošnou izoláciou. Nasledovať bude realizácia asfaltových vrstiev vozovky, ale aj osadenie zábradľového zvodidla a zábradlia, ako aj dokončovacie práce.

Komplexná oprava mosta nastala po štyroch dekádach jeho prevádzky a je nevyhnutná pre ďalšie dlhodobé a bezproblémové využívanie tohto mosta. Realizácia je rozdelená do 2 etáp, aby bol minimalizovaný dopad na plynulosť dopravy.

 

Prosíme, dbajte na bezpečnosť našich pracovníkov

NDS apeluje na motoristov, aby dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami, a to najmä rešpektovanie rýchlostných limitov. Záleží nám totiž nielen na bezpečnosti motoristov, ale aj na zachovaní bezpečnosti našich pracovníkov v teréne. Prosíme, buďte obozretní a ohľaduplní voči nim. Najčastejším dôvodom nehôd, často aj smrteľných, je totiž práve nepozornosť alebo nerešpektovanie predpísanej zníženej rýchlosti.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

Hlavná obchádzková trasa

Počas terajšej etapy prechádza opravou vonkajšia časť mosta. Doprava na moste ostala zachovaná v dvoch jazdných pruhoch pri stredovej rímse. Uzavretý je pripájací pruh z diaľnice D1 na R1 v smere Bratislava – Trnava. Z tohto dôvodu je doprava z D1 smerujúca do Trnavy presmerovaná po R1 smer Nitra. V križovatke Vlčkovce navádza obchádzková trasa vozidlá ponad R1 späť na smer do Trnavy.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované