back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Policajná akcia ANUBIS odhalila nelegálne psie zápasy na Slovensku s medzinárodným presahom   

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Prezídium PZ SR |MM| Enviropolicajti spolu s úradnými veterinárnymi lekármi a znalcami, realizovali policajnú akciu s názvom ANUBIS, zameranú proti organizátorom psích zápasov na Slovensku. Počas akcie, ktorá prebehla v Trnavskom, Nitrianskom a Žilinskom kraji, sme vykonali viacero domových prehliadok.

Pri prehliadkach sme našli desiatky pitbullteriérov obidvoch pohlaví a množstvo dôkazov súvisiacich s nelegálnou činnosťou: bežiace pásy pre psov, drevené činky, kusadlá, páčidlá na otváranie papule, veterinárne preukazy, čipy, zdravotnícky materiál, steroidy a ďalšie neznáme látky, ako aj mobilné telefóny, fotoaparáty, USB kľúče a poznámkové bloky. Tieto dôkazy sú predmetom znaleckého skúmania.

Policajnej akcii predchádzala dlhodobá a odborná činnosť policajných špecialistov, ktorí pracovali na odhalení rozsahu tejto nelegálnej činnosti a na získaní potrebných dôkazov.

V prípade je vedené trestné stíhanie za trestný čin Organizovanie zápasov zvierat, za ktorý páchateľom hrozí trest odňatia slobody až na 5 rokov.

Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, aktuálne nie je možné poskytnúť bližšie informácie.

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

 

 

 

- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. až na 5rokov? až? za 2 je vonku a bude pokračovať ďalej a ešte lepšie.. nohy mu prelámať aj ruky, pretože kto týra zvieratká, k ľuďom lepší nebude.

  2. Preco to niekomu vadi? boxerske zapasy vam nevadia?pittbul je na to stavany,rad bojuje,je to zvlastne ak sa ideme pozriet na box kde tiez tecie krv a to nam vobec nevadi,je to legalne,ale ked sa idu bit psy tak vsetky ch treba zavriet.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované