back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Dajte si pozor na cyklotrase od Ramena po Šúrovce! Má byť plná kameňov a skosených kvetov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ak sa vyberiete dnes na bicykel alebo korčule od Ramena smer Šúrovce radšej zvoľte trasu na Kaskády. Polovica cyklotrasy je plná kameňov a skosených kvetov a nie je to moc bezpečné.

Mesto Sereď bolo vyrozumené a postavilo sa k tomu zodpovedne a by som povedala zdesene, ani im sa to nepáčilo, daný úsek má na starosti povodie Váhu a vec je v riešení, ja teda neviem, nejdem tu moralizovať aká nádhera tam bola pred týždňom pre oko človeka aj opeľovače, ale keď uz to takto skosil dotyčný človek, aspoň tie kamene mohli spratať, nakoľko to je životu nebezpečné, ak tam niekto nabehne na ne“ – píše Lin Da na sociálnej sieti.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. Včera som sa tade prehnal a bol to horor. Ak išiel cyklista oproti a ja som sa mu musel vyhýbať,dostal som pichance od bodliakov ! No a ak to dnes pokosili a bodliaky sú na trase,čakajte defekt !!!

    1
  2. Jeden motorovy fukar a je to. Jeden clovek.kosi a za nim ide druhy s fukarom a vsetko je tip top. 🙂

    1
  3. To asi kosil traktor a svahový mulčer, no mohol ho zdvihnúť vyššie, aby toľko kameňov nevyhádzal. Kladivá na mulčeri musel úplne zničiť, to musel byť….

  4. Takto sprzniť cyklotrasu a pokosiť kvety dokáže len debil.!!!!!!! Bolo by potrebné toto oznámiť predsedovi vyššieho územného celku či to on rozkázal, alebo či vôbec o tomto čine vie.
    p. Majko pošlite to tomuto funkcionárovi na vyjadrenie.

  5. Kde vidíš kvety? Si normálny? Videl si už kvety? Všade bodliak a vlčí mak…konečne, že to dali dolu, bolo to jak v zapadákove, burina cez pol cyklotrasy. Pane bože, keď toto vidíš pomáhaj!

    3
  6. Hneď sa neposerte.teste že máte kde jazdiť.troska kameňa a trávy.a že pozor!!! Zbabeli ostaňte doma.ringle

  7. Kosi sa je zle nekosi sa je zle kosil to trakto s ramenom áno je veľa kameňov no musím povedať keď ľuďom to vadí áno kamienky na chodníku kvety bodlače áno malo bi sa to upratať no chodím po cyklochodníku ľudia vo tu idete nadávať na šofera no a keď sa po cykly premávajú motorkári babetach deti je to poriadku medzi cyklistami a korčuliarmi asi nie ja si myslím že väčšia hrozba sú tí motorkári a na babetach oni keď hrabú viletuju kamienky je to poriadku ide te sa tu sťažovať ach ach

  8. Preč cyklotrasu ! A nastane kľud !!! Taký šmejd aj kosí ako šmejd ! Nasrať na jeho šmejdovú robotu !!!

  9. Odflaknute mal kosiť celý svah ako na kaskadoch celé Mesto Sereď zle …. Živé ploty treba strihať je tu džungľa

  10. Teda za komoušov sa kradlo, slopalo a robota sa flákala, ale zdá sa, že to nebolo nič oproti tomu, ako sa robota fláka v dnešnej dobe.

  11. sused 29. mája 2024, 11:34
    Asi myslíš Slovenský vodohospodársky podnik.
    Ale mohli po sebe očistiť aj tak.

  12. To ako dotyčný kosil ved celá cesta je od kameňov by som mu to dal celé pozametat … dosť že tam všetko ničia…ešte aj toto

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované