back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Župa spustila registráciu na očkovanie proti vírusu HPV

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

TT SK |MM| Trnavský samosprávny kraj pripravuje v poradí piaty špeciálny deň očkovania proti rakovinotvornému vírusu HPV. Župa v tejto súvislosti spustila online registračný formulár, ktorý slúži na prihlásenie záujemcov o očkovanie a je sprístupnený do štvrtka 6. júna 2024 do polnoci. Špeciálny deň očkovania sa uskutoční v sobotu 8. júna 2024 v ambulancií MUDr. Mora v priestoroch polikliniky na Starohájskej ulici v Trnave.

registračnom formulári je potrebné uviesť základné údaje, akými sú meno, priezvisko, bydlisko, telefónne číslo a adresa. Po úspešnej registrácií budú pacienti kontaktovaní prostredníctvom e-mailu, v ktorom dostanú informáciu o pridelení konkrétneho času očkovania proti vírusu HPV.

Vakcína je aktuálne plne hradená všetkými poisťovňami pre deti vo veku 12 až 14 rokov vrátane (do dovŕšenia 15. roku veku). Záujemcovia o očkovanie, ktorí nemajú nárok na plné preplatenie sumy vakcíny, môžu využiť finančné benefity jednotlivých zdravotných poisťovní.

VIAC INFORMÁCIÍ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Po prvýkrát v dejinách vraj môžu zdraví,ničím nenakazení ľudia preniesť chorobu na plne zaočkovaných ktorí sú proti tejto chorobe imúnni kvôli vakcinácii !
    To je teda pokrok !
    To určite vynašli v nejakom US laboratóriu…
    Ako ten vtip,že pes ktorý oňucháva zadok inému psovi sa z toho dozvie viac informácií ako z „našich“ zapredaných médií.

  2. Sereď je plná dezolátov a iných špecialistov na očkovanie. Kde sa na nich hrabú študovaní ľuďia. Diplom z vysokej školy života (získaš v papuči za 5 pív a 2 borovičky) je predsa viac ako poctivé univerzitné denné štúdium.

    2
  3. Ono staci len zavelit ze dajte sa ockovat a uz je vsetko v poriadku. Nabuduce zavelte ze sa ide skakat do studne a ideme na to.

    1
  4. To ti nie je hanba? Stale sem lepis odkazy na podvodnikov a tvaris sa pri tom, ze tomu veris.

    1
  5. Predstav si ze konkretne tomuto verim. Ale otazne je ze preco ty veríš kazdemu kto chce do teba nieco pichnúť. A pritom o latkach ktore su obsahom a ich ucinkoch nevies nic a dokonca častokrát nevies nic ani o cloveku co ti to pichá (ockovacie centra) ale hura na vakcinu a hura tu napisat hlupost.

  6. 18:44 ty si dobrý kus debila, šak never nikomu a ničomu, ani tisícom vedcov s desiatkami rokov štúdia. Načo potom užívaš lieky, čo ti hocikto predpíše a dá v lekárni. Aj nejakú kolu či iný sajrajt študuješ, čo obsahuje? Pozor, aby si nespadol z okraja Zeme, veď je plochá. A toto má volebné právo, to sme dopadli.

    1
  7. Hlavne že sedí v papuči a leje do seba pivo o ktorom nevie čo v ňom môže byť, veď nebol pri tom ako ho vyrábali a kto vie či pozná toho kto tam to pivo prepravil a kto mu ho čapuje. Kamarát ľutujem ťa že máš život v ktorom každého musíš podozrievať že ti chce spraviť zle.

    1
  8. Vies, pribalovy letak vakciny, ktoru mi mmchd.pichla zdravotna sestra pod dohladom lekarky si viem precitat. Ale ked pytali dokumentaciu od toho tvojho antivaxera k tej jeho udajnej studie o vplyve ockovania na vznik autizmu tak odmietol, lebo nic nema. A podobne aj k ostatnemu jeho hokuspokusovaniu.

    1
  9. Lyons-Weiler, šéf Inštitútu pre čisté a aplikované znalosti , pre The Defender povedal :

    „V roku 2009 nám bolo povedané, že miera závažných nežiaducich udalostí (SAE) vakcín proti HPV bola 6,5 ​​%. Štúdia, ktorú sme zverejnili v časopise Science, Public Health Policy & The Law, však ukázala, že profil nežiaducich účinkov vakcíny proti HPV je oveľa horší, ako sa uvádzalo.

    „Uvoľnenie tejto vakcíny na miliónoch dievčat a mladých žien povedie k hromadným obetiam, ktoré tieto krajiny teraz nemajú a nepotrebujú. SAE sa vyskytnú v miere 65 000 na milión očkovaných žien a tvrdené čisté prínosy vakcíny jednoducho neexistujú.“

  10. Bill Gates vam to pekne serviruje

    Vôbec si nechcem zastávať očkovanie, vždy to ma plusy aj mínusy ako všetko, AVŠAK ty si ukážkový príklad hoaxera alebo blbca co chce byť len zaujímavý a ohurovať rovnako ,,inteligentných“

    James Lyons-Weiler je síce vedec, avšak čierna ovca vedeckej obce a známy antivaxer.
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/James_Lyons-Weiler

    Tým pádom sa bude vyjadrovať nepriaznivo na akúkoľvek vakcínu.
    To čo uvádzaš Weiler nepovedal, pretože ani taký výskum neviedol. O vakcínu na HPV napísal staznostny email adresovany IRRC, ohľadom nízkej informovanosti u lekárov pred očkovaním ktoré zistil pri snahe zaočkovať vlastne dieťa na HPV vírus 😉
    V emaily dostal aj fundovanu odpoveď, takže aby som nebol za hoaxera ja, nech sa paci:

    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.irrc.state.pa.us/docs/3146/COMMENTS_PUBLIC/3146%252005-06-16%2520JAMES%2520LYONS-WEILER.pdf&ved=2ahUKEwjynYj7qLGGAxX0gv0HHQzZCu8QFnoECA4QAQ&usg=AOvVaw24jJxd6WvJ5P4npsM-agOJ

  11. Aha tak u teba jedine Wikipedia je top👍😃 ved kludne sa zapis do registra a aj si zistil co ti budu ockovat? Ale nevadi ze to nevies hlavne ze si to das pichnúť

    1
  12. Vy tupé opichané ovce! Ale vám strýčko Sereš dobre vypatlal tie sprosté hlavy ! Ak vám v TV Hnoj,Narkóza alebo inom jeho zaplatenom médiu povedia že jedzte kozacie bobky,tak sa tým budete napchávať ?
    Fuj,je mi z vás zle !!!

    2
  13. Na to aby si niekto dal do seba pichnúť tieto sracky mu staci len tak malo, pozvanka bez obsahu podstaty, ze co mu idu a chcu pichnut. Prosta nevedomost uz len cakam kedy tu bude prihlaska aj na skok do dostudne. Lebo takto chabe info na tak zasadne rozhodnutie je katastrofa. Alebo je to zamer. Nevediet,nepytat sa a len ockovat sa ako pri covide. Zbohom zdrava mysel a rozum 🙏

    1
  14. anonym 7:10, že ty nič nevieš o očkovaní proti HPV vírusu, to neznamená, že ani ostatní nič nevedia. Neporovnávaj túto vakcínu s covidovou, potom si iba za obyčajného antivaxera voči všetkým vakcínam a hlavne si za blbca. Ešte nedávno sa za toto konkrétne očkovanie platilo, bolo ťažké ho vôbec zohnať, teraz je to hradené poisťovňou a máš možnosť (nie povinnosť) ísť dať zaočkovať dcéru. Keď niekomu v tvojej rodine zistia rakovinu krčka maternice, tak si na túto možnosť spomeň, ty studňa.

    2
  15. 7:10, nevedieť a nepýtať sa? Vy sa asi nepýtate alebo sa pýtate na košpiračných weboch. Tých informácií je neskutočné množstvo tak neviem čo tu splietate. Doporučujem nenavšetvovať konšpiračné weby a nešíriť blbosti od údajných pseudovedcov. Očkovanie je jediná účinná, časom overená prevencia ktorá je tu už vyše 100r. Prvý krát sa očkovalo ešte pre narodením vášho Šoroša alebo predtým ako vznikli farmaceutické konglomeráty. Choďte už do prdele, nedajte sa očkovať a hlavne tu neotravujte život nad článkami ktoré ponúkajú túto možnosť (nie povinnosť).

  16. Prosim vas dajte sem nejaku dobru recenzovanu studiu na taketo ockovanie. A potom tu piste superlativy a nie opacne.

  17. Pre Anonym 29. mája 2024, 8:55 a 9:24 takze skusim este raz. Ja neviem nic a vy viete vsetko o vakcinach a aj HPV tak vas prosim vas dajte sem nejaku dobru recenzovanu studiu na taketo ockovanie pri ktorom tak jasate. Nenajdete lebo nieje ale vy urcite o nejakej viete.

  18. napr. na stránkach publichealth, pha.site/hpv, medicines.org.uk, MHRA, EMA, GACVS, WHO atď. A vysvetlí ti to aj každý gynekológ, kľudne ho navštív. A zem je guľatá, aj napriek tomu, že som nebol vo vesmíre a nečítal „recenzovanú štúdiu“.

  19. Nie, lebo je to pre mna strata casu. Myslel som recenzovanu studiu nestrannej odbornej institucie. A nie davat sem institucie ktore su dokonca priamo financovane alebo vlastnene v pozadi vyrobcami tychto vakcin. Tak napriklad WHO ,jej najväčší todor alebo priamo sponzor ak chces je prave Bill Gates a Melinda jeho manzelka resp. ich nadacia ktora sa priamo podiela na vyrobe a celosvetovej implantácii ich vakcin . Aku potom cakas serioznost recenzie od nich ked je to ich biznis. Ved si to dohladaj. Za kazdou instituciou ktoru tu uvadzas su v pozadi. A nie len ich nadacia. Takze preto to tu dalej ani nerozoberam je to tu strata casu. Dal by som sem aj zaujimave veci ale to nema zmysel. Takze prajem vam prijemne zaočkovanie.

    1
  20. Anonym 11:34
    Zase si tu zo seba spravil najväčšieho hlupáka. Ľudia ti tu dávajú návody kde sa môžeš čo, to, naučiť a ty sem zase len kydáš tie tvoje konšpirácie. Áno za všetkým pokrokom aj vedou sú skoro len súkromné firmy. A nakoniec áno, strata času s tebou. Si len ďalší čo si myslí že odhalil daľšie svetové sprisahanie.

    1
  21. a zasa rumble, ty s tým nedáš pokoj, máš tam dohľadateľného autora? Prečo robíš stále zo seba debila?

  22. To nie je očkovanie len pre dievčatá, ale aj pre chlapcov. Keď som spomenula pred kamoškami, že dávam svoje dievčatá očkovať, bola som prekvapená, koľké dali zaočkovať synov. A zadarmo to má len uvedená veková kategória, mojim som ju už musela platiť.

  23. A ty si dohladatelny autor toho co tu vsade pises? Tiez si debil .Co ti brání v tom aby si si dohladal toho v tom videu.

  24. Aj tu je vidiet, ake fatalne nasledky na (ne)mysleni zanechali konspiracie zial v sucasnosti podporovane aj niektorymi osobami veducimi stat, na niektorych ludoch.
    Popieranie vedeckeho poznania je tu horsie, ako v stredoveku cirkevnymi zadubencami.
    Uz chyba len dalsi intelektual popierajuci zakladne fyzikalne zakony, propagujuci octovanie, alebo so vsetkou vaznostou tvrdiaci, ze Zem je plocha, lebo predsa na parkovisku pred Kauflandom nevidi jej zaoblenie…

    1
  25. Aj na Slovensku bol jeden vedec co propagoval ockovanie . A cela jeho rodina bola na vyplatnych paskach pfarma spolocnosti . Dokonca teatralne pred kamerou sa dal ockovat aby vzbudil doveru k vakcinam ktore boli viacmenej len experimentalne bez standartneho nezavisleho vedeckeho procesu schvalovania . Vtedy tento vedec povedal.“ dôsledky a ucinky vakcin uvidime možno az o päť rokov“ No, on uz nic neuvidi nakolko je uz na beztrestnej pravde božej a to pravdepodobne aj vďaka tej vakcine ktoru teatralne propagoval. A nie je sam co robili teatralnu podporu ockovaniu a tiez su uz na druhej strane zivota. A odisli vo veľmi mladom veku. Veda sa zmenila na tvrdý kapitalisticky biznis . Milos a cudujem sa ze ti nestaci ako dokaz tolko umrti po ockovani alebo ze ti nestaci ako dokaz miliardovy nakup vakcin pre celu EU dohodnuty a utajeny jednou osobou a to cez telefon a v utajenom procese. A pritom ten miliardovy nakup vakcin expiroval .

    2
  26. 23:16 dokáž tvoje tvrdenie o výplatnej páske, inak si za konšpirátora a čitateľa dezinfowebov. Pre istotu si nenapísal meno toho tebou osočovaného človeka, ktorému ani po členky nesiahaš. Prečo si nenapísal jeho meno? Bojíš sa žaloby? Oháňaš sa tu mŕtvymi po vakcínach a na tie milióny mřtvych na coronu, kým neboli vakcíny, si akosi zabudol. Najviac mŕtvych je teraz tých, ktorí sa nedali zaočkovať a prekonali ťažký covid. Ale to by si musel čítať aj tú “druhú” stranu.

    1
  27. Anonym 12:21 ty sa veru nesmeješ. Podľa tvojho slovníka ideš puknúť od jedu že si sa tu zase predviedol za hlupáka a sám si naletel dezinformáciám.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované