back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Tragická nehoda pri Veľkej Mači. Náraz do stromu neprežili traja mladí ľudia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  K mimoriadne tragickej dopravnej nehode, pri ktorej vyhasli 3 mladé životy a jedna osoba sa ťažko zranila, došlo pri obci Velka Mača, v okrese Galanta.

4 ROVESNÍCI Z OKR. GALANTA V AUTE

20 ročný mladý muž, ktorý sedel na mieste vodiča v aute Hyudai, prešiel z nezistených prícin mimo cestu a narazil do stromu.

V aute sa v čase nárazu nachádzali aj traja rovesníci vo veku 21, 18 rokov, z toho dve dievčatá. Nehodu prežila iba 21 ročná dievčina, ktorú záchranári transportovali s ťažkými zraneniami do nemocnice. Ostatní, žiaľ zraneniam spolu s vodičom, podľahli.

NEHODU SI PREVZAL VYSETROVATEĽ

Polícia miesto nehody uzavrela a krátko na to zasahovali pri udalosti všetky záchranné zložky.
Vzhľadom na závažnosť prípadu si nehodu prevzal galantský vyšetrovateľ, ktorý začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženie na zdraví s následkom ťažkej ujmy na zdraví.

PRÍČINA ZATIAĽ NEZNÁMA, NO…

Apelujeme na mladých vodičov, ktorí nemajú ešte dostatočné skúsenosti za volantom, aby nepodceňovali situáciu za volantom a zbytočne neriskovali.

Vodič je vždy plne zodpovedný za všetky osoby, a hoci sa iní zabávajú, vodič je ten, kto musí mať situáciu stále pod kontrolou. Myslime na to, vždy keď si sadáme za volant auta.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Bol by som zvedavy odkial mal 20 rocny na také auto… mam taky pocit ze chlapecko chcel zamachrovat pred dievcatami ale skoncilo to tragicky bohuzial. Uprimnu sustrast

    6
  2. Anonym za to že si ty nemal na auto tak mladému kúpili rodičia a ty si zrejme machroval na drevenej karé 😂

  3. To bol problem že mu kupili a hned 300 konové auto. Uz dopredu mohli rozmyslat rodicia ze to takto dopadne ked daju 20 rocnemu neskusenemu vodicovi take auto. Ale zrejme aj ty si riadny inteligent ako píšeš.

    10
  4. Všetkým vadí len to že mladý majú vodičáky a mladý jazdia na dobrých autách… a veľa krát sa stalo že zomreli aj mladý vodiči a nemohli za to, ale mohli za to práve tý ktorí sú “skúsení”, a nehádžte všetkých mladých fo jedného vreca, som mladý vodič a telefón si v ruke nedovolím držať keď šoférujem a dodržujem pravidlá

    9
  5. Srat na nich. O jedného kokota a dvoch dementov čo mu v tom nevedeli zabrániť a dohovoriť mu, nech nejde jak jebo menej.
    Opäť bude na cestách bezpečnejšie keď sa takéto sračky eliminujú sami.
    Ešte šťastie že tade neisla mamička s kočíkom alebo babička na bicykli

    8
  6. Džízes…a tá prečo preboha??
    Mladý polovodič 14:49: Pravopis síce neovládaš, ale zato si naozaj svetlá výnimka! Idem po meste a vidím dvadsať debilov, čo šoférujú v ruke s mobilom alebo na uchu! Policijéé policijéé, všechno tady korupcí hnije!
    Naozaj by ma zaujímali výsledky kontrol, kedy a kde poliši zastavili a pokutovali idiota, čo mal mobil nielen v ruke-to až tak vidieť neni, ale na uchu! Ani hovno! s prepáčením!

    1
  7. Pritom ak majú zariadenia, ktoré vedia namerať auto na 1,8km, tak prečo nepostihujú šoférov, čo furt telefonujú, stačí sa niekde s kamerou zašiť a natáčať a natáčať! a posielať pokuty a vodičáky posielať na DI! Prečo sa toto nedeje, kua!???

  8. Nech sa to už udialo akokoľvek, škoda mladých životov. Úprimnú sústrasť všetkým rodinám.

    1
  9. Škoda mladých životov… každý sme boli mlady skúšali co to dá, prvé lásky atd…

    1
  10. Stalo sa to 50 metrov za tabuľov pri ihrisku v jemnej zákrute pri výjazde z dediny takže určite nešiel predpisovo. Podľa mňa okolo 150 k mh musel ísť. Takže za mňa je to vrah 3 ľudí keďže zomrela už aj tá v nemocnici.

    5
  11. Anonym 26. mája 2024, 11:49

    Ale môžu mať svoj názor nie, ako na všetko? Ten im nikto nemôže vziať…a môžu ho aj hocikedy a hocikde verejne vyjadriť nie? Svoj názor nemusia overovať, majú právo uveriť hocičomu hocikedy a hocikde. Možno majú školu života alebo večnú praudu, vyznajú sa.

    2
  12. ludia ste vobec normalni? budte trocha empaticki a drzte hubu, ked nemate co ine povedat, lebo viete prd, co stalo… vyjadrite sustrast, alebo budte ticho, aspon na internete zo seba nerobte uplne hyeny..

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované