back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Nikita Slovák: „Možno už nový Biľak píše pozývací list“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
To je do jedu. Cely život si russofil, chodíš rečniť do Matice, vydáš rasistickú knihu o Rómoch v Spolku slovenských spisovateľov kde je Michelko, Čarnogursky a Murin, kandidujeś za Ľudovu stranu Andreja Hlinku, obdivuješ slovenských brancov a na sklonku života ideš so zbraňou protestovať proti politike vlády.
Ochotne nahráš video policajtovi, veď to je zvykom pri atentátoch, ale nie si si úplne istý, či si pamätáš scenár.
Chvíľu po tvojom čine prebehne tlačovka, kde politici vládnej koalície, ti najväčší obchodníci s nenávisťou vyzývajú na boj proti nenávisti. V den, kedy Gašpar podpísal na hanbu pred celou Európou zmluvu s Bratčikovom o kybernetických hrozbách a vyhlásil, že Russko bojuje na Ukrajine proti genocíde.
Ešte si pozriem video s atentatnikom a piatimi ochrankármi, ktorých preľstí dôchodca a začínam sa báť, čo bude s touto krajinou. Možno už nový Biľak píše pozývací list. A prosím širte identitu páchateľa, ako človeka, čo s liberalizmom nemal spoločne vôbec nič. Objednávateľ je zrejme z krajiny, kde sa vypadáva z okna.
Zdroj: FB
- Inzercia -spot_imgspot_img

Ďalšie články

  1. Odmietam, aby sa časť mediálneho spektra a časť politickej scény snažila tento ohavný čin preklopiť na zodpovednosť bezpečnostných zložiek,“ poznamenal Matúš Šutaj Eštok

    pocitam, ze este toho nakeca.

    2
  2. Eštok síce tvrdí, že nie je prilepený k stoličke, ale neodíde z nej sám ani čo keď bude.

    1
  3. Autor toho článku by si mal navštíviť najbližší psychiatrickú ambulanciu. Možno by mu tam pomohli.

    7
  4. Takže toto je tá nová úroveň blogovania ? Zdielať status o Bilakovi a podsúvať čitateľom fotku aj s Blahom ? Nestačilo vám čo sa deje ? Snažíte sa niekoho nepriamo ovplyvniť aby zobral zákon do svojich rúk ? Neskutočné čo predvádzate a môžte sa obhajovať že len zdieľate status ale tých statusov je milión ale vy ste verejné vybrali status ktorý má vyvolávať vášne !! Je mi z vás zle redakcia aj keď autor zdieľania nemá ani odvahu sa podpísať !

    12
  5. Skor mi to pride ako cintulovske podkopavanie demokracie. Ohovarat, spinit demokratickeho vitaza demokratickych volieb. Hnusne. Odporne.

    4
  6. Objednávateľ je zrejme z krajiny, kde sa vypadáva z okna? Kto takéto kraviny dokáže podsúvať verejnosti?

    1
  7. Slniečkári už sa konečne zmierte s tým,že ste prehrali volby a chvalabohu je vás menšina.

    4
  8. Ved on aj navstivil,bol to opilec jak svina,bohuzial taky tu ma priestor na svoje vygrcky.

    1
  9. Keď dezole scéna počas korony chcela vešať a zabíjať celú vládu, lekárov a neviem koho ešte, vtedy to bolo v poriadku, vtedy to nebolo vyvolávanie nenávisti a rozdeľovanie spoločnosti? Keď sa zverejňovali adresy lekárov, ktorým dezolé tupci nesiahajú ani po členky, vtedy ste prečo nedošli písať tieto vaše hovná? Zaujímavé, akí ste precitlivení zrazu, ale doteraz vám nevadilo želať smrť každému, kto nevyhovoval vášmu videniu sveta.

    1
  10. p. Majko,
    spamätajte sa aj Vy svojimi článkami vnášate medzi ľudí nenávisť a roztrieštenosť. Keď nemáte čo písať tak radšej skončite s týmto burcovaním.

    2
  11. Hlavne, ze vsetci mate ,,nazor,,.
    A staci clanok v regionalnych novinach a ste rozstiepeni. A nenavidite svojich rodicov.
    Zeby ten ,,nazor,, stal za hovno?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované