back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Do Trnavy prišli obaja v poriadku, domov ale odchádzali oškretí

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|   Dopravní policajti vyšetrujú dve dopravné nehody, ktoré sa stali približne v rovnakom čase, na parkoviskách v meste Trnava, a po ktorých jeden v vodičov odišiel preč a druhý si našiel už len poškodené auto.

NOVEJ ŠKODE „ŠTRAJCHLI“ NÁRAZNÍK

Majiteľ auta Škoda Superb poškodené auto našiel vo štvrtok ( 9.5.) krátko po 13:00 h, na parkovisku pred Okresným úradom Trnava.

POŠKODENÉ AUTO SI NAŠLI AJ V GARÁŽI

Policajti riešia aj oškretie auta Seat Leon v podzemnej garáži trnavského nákupného centra. Majiteľ si ho mal nájsť poškodené taktiež vo štvrtok popoludní.

NEVIDELI STE PRIEBEH TÝCHTO NEHÔD

- Článok pokračuje pod reklamou -

Ak ste priebeh niektorej z uvedených nehôd videli, máte ju alebo podozrivé vozidlo zaznamenané na kamere, kontaktujte políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158, príďte osobne na Okresný dopravný inšpektorát v Trnave, ul. Starohájska č. 3, alebo nám napíšte súkromnú správu na náš FB Polícia SR – Trnavský kraj.

❗️VODIČI POZOR – ÚTEK VÁM IBA PRIŤAŽÍ❗️

Upozorňujeme, že útek zo škodovej udalosti je priťažujúca okolnosť, za čo môže vodičovi hroziť vysoká pokuta alebo aj zákaz činnosti viesť motorové vozidlá.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To je dôvod, prečo každý čo vám nabúra auto a veselo si odíde, by mal skončiť dolu papuľou na betónovom chodníku a neriešiť „neprimeraný zákrok“ polície.. Najme ak ešte ide tvrdiť, že on nič neurobil.
    Pre takého debila, je to otázka pár minút a ostatné sa už rieši cez PZP. No chudák, ktorému to urobil má kopu vybavovania a ak nemá havarijnú, aj „malý ťukanec“ ho môže stáť majland.

    1
  2. Nepotrebuješ havarijnú poistku, ak ti bola spôsobená škoda. Inak súhlasím. Je paradox, že viac starostí má ten, kto nepochybil.

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované