back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Premiéra Fica mali po rokovaní vlády postreliť – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Premiéra Roberta Fica po rokovaní vlády v Handlovej mali postreliť. Údajného útočníka polícia spacifikovala a zadržala.

Bližšie informácie o udalosti prinesieme po ich zistení.

AKTUALIZOVANÉ – 17:30

V demokracii násilie a atentáty na politikov nemôžu byť tolerované

AKTUALIZOVANÉ – 17:20

Podľa viacerých medializovaných informácií, atentátnikom na Roberta Fica má byť 71 ročný Juraj Cintula, spisovateľ a básnik z Levíc. Podľa Facebooku, Juraj Cintula je spoluzakladateľom Literárneho klubu DÚHA a je autorom troch básnických zbierok a románu Sen rebela, Diptych, Osy a Efata.

AKTUALIZOVANÉ – 16:45

Vyhlásenie Zuzany Čaputovej k útoku na premiéra Roberta Fica:

- Článok pokračuje pod reklamou -

AKTUALIZOVANÉ – 16:03

Status na profile Roberta Fica:

„Na R. Fica bol dnes spáchaný atentát. Bol viacnásobne postrelený a aktuálne sa nachádza v životohrozujúcom stave. V tomto momente je prevážaný vrtulníkom do Banskej Bystrice, pretože do Bratislavy by to trvalo príliš dlho vzhľadom na nevyhnutnosť akútneho zákroku. Najbližšie hodiny rozhodnú.“

zdroj: Facebook / Robert Fico

AKTUALIZOVANÉ – 15:40

zdroj: Facebook / JOJ 24

 

„Ty ko*ot sk**vený prašivý“ – ozýva sa z davu krátko po atentáte na premiéra Fica:

zdroj: X /@visegrad24

 

AKTUALIZOVANÉ – 15:23

Status prezidentky SR, Zuzany Čaputovej:

„Ostro odsudzujem dnešný brutálny a bezohľadný útok na premiéra Roberta Fica. Som šokovaná. Robertovi Ficovi želám v tejto kritickej chvíli veľa síl, aby sa z útoku zotavil.“

- Článok pokračuje pod reklamou -
zdroj: Facebook / Zuzana Čaputová

 

Status Františka Majerského:

„Som zhrozený z útoku na premiéra Slovenskej republiky. Takéto konanie v civilizovanej spoločnosti nemôžeme tolerovať voči nikomu. Musíme sa všetci zjednotiť proti akýmkoľvek prejavom násilia. Útok na premiéra je útokom na Slovenskú štátnosť a suverenitu. V tento moment je nevyhnutné spraviť všetko preto, aby sme spoločnosť upokojili. Agresivitu, násilie a útoky na politikov, ako i iných verejných činiteľov, jasne odsudzujeme. Premiérovi prajeme skoré uzdravenie a myslíme na neho v modlitbách.“

zdroj: Facebook / František Majerský – poslanec NRSR

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Teda ja nie som smeráčka, ale keď čítam tie komentáre pod príspevkami médií, je mi z toho ozaj smutno.

    1
  2. Toto je prúser väčší ako si dokážeme v tejto chvíli vôbec uvedomiť. A to nie som smerák.

    4
  3. Strelec Juraj C, 71 ročný „spisovateľ“ z Levíc, zakladateľ liberálneho klubu Dúha..

    3
  4. Strelec je spisovateľ z Levíc….. čiže kaviarenský povalač alias progresívny umelec. Toto je nespochybniteľný výsledok toho ako progresívna opozícia a umelci s podporou nezávislých médií vnášajú nenávisť do spoločnosti. Takto vyzerá tá pravá progresívno liberálna demokracia.

    15
  5. Čo sa rozbehne? Eskalácia napätia a násilia? No ďakujem pekne, to tu teraz vôbec nepotrebujeme, aj keď toto sa stať vobec nemalo.

  6. Počkal by som si na vyjadrenie šéfredaktora SOL a až potom robil záver! Je to sčítaný chlap a isto do problematiky vidí lepšie ako ostatný diskutéri.

    2
  7. Aj v tomto médiu tu určití prispievatelia neustále útočili na vládnu koalíciu,prispievali k rozširovaniu nenávisti,takisto opozičné protesty,kvikot hercov,šírenie nenávisti určitými médiami,myslím si,že čoskoro sa objaví info,že mal psychické problémy..

    3
  8. Ficova kariéra je postavená na vytváraní nepriateľov, rozoštvávaní spoločnosti, jeho voliči s IQ akváriovej rybičky mu to žerú a potom sa ešte čudujú, keď sa stane niečo takéto..

    21
  9. Toto je výsledok tzv. Mienkotvorných médií. Gratulujem práve pochovali PS stranu. Predpokladám že čoskoro príde fotka ako útočník má fotky z protestov.
    Kuciak slabý odvar voči tomuto a práve si Smer zabezpečil výhru v ďalších voľbách. Gratulujem útočníkovi….

    9
  10. Pre Realita..
    …tupec aspon si to zisti coho bol zakladatel…
    Nie liberalneho ale literarneho klubu

    10
  11. ja som vždy hovoril že lgbt a antifa sú terroristické organizácie a mali by byť zakázané. treba začať konať!!!

    5
  12. Prečo by pochovali PS? Čo má útok nejakého prepatého deda s tou stranou? Možno pre voličov súčasnej koalície s primitívnou rozumovou výbavou by to stačilo, ale neviem aká je tam spojitosť s nejakou politickou stranou. Jediný problém je, že tento jednoduchý a sprostučký národ všetko vidí čiernobielo a nedokáže rozmýšlať v súvislostiach, alebo skôr vôbec rozmýšlať.

    9
  13. Obetami atentatov na najvyssej urovni sa casto stavaju lavicovi politici hovoriaci o potrebe mieroveho budovania nasej spolocnej buducnosti. Co mi napadaju atentaty na prezidentov a premierov, tak J. F. Kennedy v USA, ktory nechcel eskalovat vojnu vo Vietname, potom Olaf Palme vo Svedsku, v Izraeli Jicchak Rabin v roku 1995 po podpise mierovej zmluvy s Palestincanmi.

  14. Keď bola vražda pred Teplárňou,tak z toho obviňovali politikov..tak skús aj ty rozmýšľať v súvislostiach..

    1
  15. celý svet praje Ficovi uzdravenie. Bidden s manželkou. Fico sa stáva pojem po celom svete a keď prežije tak každý sa s ním bude chcieť stretnúť. opozícia a novinári práve vytvorili mučeníka alebo svetovú celebritu svojou nenávisťou

    6
  16. Lexa, dobre si si ponadával, veď ako by to bolo. Len ty si najmúdrejší a s bohorovnou istotou si práve vylúčil zainteresovanosť niekoho ďalšieho. Takto nejako sa mýlili aj v prípade atentátu na Kennedyho, keď bol Lee Harvey Oswald považovaný za vyšinutého jedinca. Až po rokoch sa postupne dostali na povrch informácie o rozsiahlom sprisahaní. Platí ťa niekto, aby si už v zárodku šíril teóriu o prepatom dedovi?

    3
  17. vyšetrovatelia zistia všetko. Na kých médiách sa zradikalizoval. Akých autorov navštevoval a čerpal nenávisť. S kým sympatizoval, v akých sociálnych skupinách bol. A podľa toho by mal štát zakročiť aby zabránili ďalšiu radikalizáciu a aby sme tu nemali ľudí ktorí budú po uliciach strieľať nevinných ľudí na základe názoru.

    3

Komentáre sú uzavreté.

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované