back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Staršie minižiačky v dohrávke na domácej palubovke úspešné!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
8.5.2024 streda
Počas sviatku sme naplnili našu športovú halu a odohrali 2 zápasy. Čakala nás dohrávka proti družstvám z Trnavy a Ibasu.
BK Lokomotíva Sereď – AŠK Trnava 45:39
Hodnotenie zápasu od Nelky Pollákovej: „Tento zápas bol pre nás poučný.
Na začiatku sme moc nebehali a nedávali koše ale cez time-out nám pani trénerka povedala že keď chceme dávať koše tak musíme brániť agresívne a šprintovať do útoku. Po time-oute sme začali naplno behať a brániť a to sa ukázalo aj v košoch. A keď sme sa rozbehli tak nám tam začal padať jeden kôš za druhým. Tento zápas sa mi veľmi páčil.”
Zápas s Trnavou hodnotím veľmi pozitívne. Veľká chuť do hry bola vidieť na obidvoch stranách ihriska. V prvom polčase sa hral rýchly basket, púšťali sme sa veľa do hry 1:1 a snažili sa agresívne brániť. Do druhého polčasu sme ale vstúpili trochu vlažne. Chýbala nám iskra na ihrisku aj lavičke. Na time-oute sme si povedali zopár vecí, no a od tohto momentu sme mohli vidieť opäť naše rakety v plnej paráde. Súperky sa začali na konci zápasu doťahovať, no záver zápasu sme zvládli. Vďaka tomu sme sa mohli radovať z výhry v skvelej atmosfére rodičov.
BK Lokomotíva Sereď – IBAS 66:34
Hodnotenie zápasu od Emy Práznovskej: “Zápas bol veľmi dobrý. Mali sme veľa zakončení, veľa prihrávok dopredu a dobre sme bránili. Bránili sme agresívne aj s faulami ale to nevadí. Inak všetko hodnotím super.”
Druhý zápas bol od začiatku v našich rukách a bolo vidieť, že nás basket veľmi baví. Rakety nenechali nič na náhodu, zápas si naozaj odmakali a potešili nás všetkých svojim výkonom a prejavom na ihrisku.
Ďalší zápas nás čaká už vo štvrtok na palubovke Ivanky.
Trénerka: Michaela Sedláčková
Asistentka: Yasmin Zrayer
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované