back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Za týždeň v našom kraji 3 smrteľné nehody. A niektorí „pretekári“ si aj tak nedajú povedať

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Dopravní policajti z Galanty namerali, počas dohľadu na dodržiavaním dopravných predpisov, vodičov auta a motocykla, ktorí prekročili maximálnu povolenú rýchlosť o viac ako 50 km/h.

MOTORKÁR IŠIEL NA „90TKE“ 143 KM/H

Policajti odfotili vodiča motocyklu Suzuki pri rýchlosti 1️43 km/h. Maximálnu povolenú rýchlosť, ktorá je na ceste medzi Galantou a Sládkovičovom stanovená, tak prekročil o 53 km/h.

NEODPUSTÍME ANI VODIČOVI PORSCHE

Policajná hliadka namerala aj vodiča na luxusnom aute, ktorý si neustrážil nohu na plyne a na ceste medzi Šaľou a Dolnou Stredou to rozbehol na 1️50 km/h.

Oboch vodičov policajti riešia, za spáchaný priestupok v doprave, formou tzv. objektívnej zodpovednosti. Pokuta tak majiteľom vozidiel príde poštou, priamo do ich schránky.

- Článok pokračuje pod reklamou -

VEĽA „PRETEKÁROV“ SA UŽ DOMOV NEVRÁTI

Uvedomte si, že nedovolená rýchlosť je jednou z najčastejších príčin vzniku dopravných nehôd, a to aj tých s tragickým koncom. Od začiatku roka evidujeme v našom kraji 16 smrteľných dopravných nehôd, z ktorých v 7 prípadoch vodiči jazdili neprimeranou rýchlosťou.

Dodržiavaním povolenej rýchlosti či iných predpisov chránite nielen seba a svoju posádku, ale aj ostatných účastníkov premávky. Jazdite podľa predpisov a znížte tak riziko na cestách!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pliaga Serede sú motorkári bez výfuku.A o štvorkolkách je aj škoda hovoriť ! Ako prechádzajú cez STK ostáva verejným tajomstvom…

    1
  2. a neviem o Tom či sa meria hluk na STK
    a veď sa predávajú výfuky ktoré sú športové .
    mudrlanti čo sa neviete ani bicyklovať.

    2
  3. Sral vám pes na cele predpisy. Keby som chodil stále podľa predpisov v živote nikam nedojdem. Keď je raz situácia na ceste taká, že dovoľuje ísť 120 na 90-ke, nevidím dôvod, aby som išiel 90. A o nezmyselných stopkách po celom meste ani nehovorím.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované