back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Nález mŕtveho muža v Bratislave. Intoxikácia alkoholom a omamných látok spôsobila jeho smrť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Na linke 158 sme v priebehu dnešného dňa, krátko pred 05.00 hod, prijali oznámenie o náleze osoby mužského pohlavia v značnom stave intoxikácie spôsobenej pravdepodobne užitím alkoholu a omamných a psychotropných látok. K nálezu osoby došlo v priestoroch jedného z podnikov na ulici Vlčie hrdlo.

Počas preverovania hodnovernosti tohto oznámenia boli na mieste nájdené ďalšie dve osoby ženského pohlavia, ktoré boli privolanou RZP prevezené rovnako pod značným vplyvom alkoholu a omamných a psychotropných látok do jednej z nemocníc.

V prípade muža došlo aj napriek okamžitej snahe na miesto privolaných záchranárov k jeho úmrtiu. V tejto súvislosti bolo zo strany vyšetrovateľa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Podľa doterajších výsledkov vyšetrovania môžeme povedať, že všetky tri osoby si stav intoxikácie mali spôsobiť vedome a vlastným konaním. Nakoľko vyšetrovanie presných príčin ako aj okolností uvedeného prípadu naďalej intenzívne pokračuje, bližšie informácie verejnosti poskytneme, akonáhle to procesná situácia umožní.

zdroj: Polícia SR Bratislavský kraj
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Jebat nanho koho tieto primitivne picoviny zaujimaju,prefetil sa tak nech skape, kokotov je plny svet.

    1
  2. Seredenia sa idú pohoršovať nad drogami, čo do Serede chodí pol Slovenska kupovať fety… Sereď je teda najprogresívnejšie mesto na SLovenksu a hlavne už 30 rokov, takže Sered predbehla dobu 😀 k tomu cigani a imigranti, fakt progresívne mesto, Slovensko môže závidieť

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované