back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

ČOKOLÁDOVÁ TRETRA – ZŠ Juraja Fánlyho reprezentovali malí atléti

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

ZŠ Juraja Fándlyho |  Štvrťfinálového kola, ktoré sa konalo na Mladej Garde v Bratislave sa zúčastnilo tento rok rekordný počet 906 najmenších adeptov atletiky vo veku 6 až 11 rokov.

Malí športovci mali v Bratislave možnosť stretnúť sa aj s halovým majstrom Európy v šprinte na 60 m Jánom Volkom aj jeho trénerkou Naďou Bendovou. Janko pre nich urobil spoločnú rozcvičku a organizátorom zo svojho klubu Naša atletika potom pomáhal v úlohe štartéra. Našu školu a atletický klub Pohybko reprezentovali deti v 200 behu (r. 2015-2016) a v300m behu + hod raketkou ( r,. 2013-2014).

V každej z týchto disciplín štartovalo do 200 detí a naši atléti sa v silnej konkurencii vôbec nestratili. I keď bežali niektorí s o rok staršou kategóriou, v pohode im konkurovali . Svoje nadobudnuté skúsenosti určite využijú na budúci rok.

Patrí im veľká pochvala a poďakovanie za reprezentáciu a bojovnosť a taktiež aj rodičom, ktorí nám zabezpečili odvoz p. Klištincová, p. Sojka, p. Grman. Do slovenského finále medzi najlepších 8 detí vo svojej kategórii sa prebojovala Tatiana Sojková- v hode raketkou a postupuje zo 6. miesta.

Gratulujeme! Verím, že svojím výkonom, ktorý predvedie 20.5. v Košiciach aj za účasti našich slovenských reprezentantov v atletike Janka Volka, Danky a Janky Velďákovej a Lucii Hrivnák Klocovej si zabezpečí postup na medzinárodné semifinále do Ostravy medzi najlepších 300 detí z Čiech, Ukrajiny, Poľska a Slovenska.

Ešte raz ďakujeme všetkým našim najmenším atlétom a to:

- Článok pokračuje pod reklamou -

200 m beh (Nina Sopčáková , Lucas Barienčík, Sebastián Greguška, Matúš Klištinec, Samuel Pollák, Filip Vidovič)

300 m beh + hod raketkou ( Tatiana Sojková, Natália Očenášová, Jakub Blaho, Juraj Čochráč, Samuel Grman).

Gombáriková

zdroj: fB/ZŠ Juraja Fándlyho Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované