back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: V ohrození je celé územie od východu až po slovenské a poľské hranice: Ruská armáda vykonáva letecké a raketové útoky na Ukrajinu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Po včerajších brutálnych náletoch na Odesu, dnes celá Ukrajina čelí raketovým a leteckým úderom z územia Ruskej federácie.

Odesa je mimoriadne krásnym a historicky významným mestom s budovami, ktoré im môže závidieť celá Európa. Okupačná ruská armáda sa správa ako tí najposlednejší barbari a bez akejkoľvek úcty k histórii a k unikánym historickým dielam, bombarduje všetko, čo sa jej podarí trafiť raketami, ktoré prejdú cez protivzdušnú obranu Ukrajiny.

Práve v týchto chvíľach prebieha ďalší intenzívny útok na územia celej Ukrajiny. Letecké poplachy boli opätovne vyhlasované podľa jednotlivých oblastí v priebehu asi 4 minút sa do ohrozenia dostala Ukrajina od východu až po slovenské a poľské hranice.

Opätovne nestojí otázka či niektoré z rakiet zasiahnu aj územie krajín, ktoré sú členmi NATO, ale kedy a s akými následkami.

Ruská armáda už niekoľkokát dokázala, že ak nevie dobiť územie, tak používa taktiku tzv. spálenej zeme a likviduje všetko čo je možné so zemou zrovnať a to vrátane civilných cieľov.

– – –

- Článok pokračuje pod reklamou -

Poplach bol opätovne vyhlasovaný pre jednotlivé oblasti Ukrajiny postupne. Do niekoľkých minút je v ohrození celé územie Ukrajiny, vrátane územia priamo susediaceho s členskými štátmi NATO.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. nesirte poplasne spravy.
    Z akeho zdroja mate taketo informacie pan akoze novinar?
    Odkial viete, ze su ohrozene hranice clenskych statov NATO?

    30
  2. Videl som video: Ukrajina-Rusko=Výtaz je jasný
    Sú aj iné zdroje správ človek má potom lepší prehľad.

    1
  3. No hranice NATO by mohli byť ohrozené, ak F-16 budú na Ukrajinu vzlietať z nejakého štátu patriaceho do NATO

    10
  4. vi neviete kde je frontova linia ? ze pisete take bludy, poplach mohol byt vyhlaseny aj psej riti, ked niekde lietali rakety a padali bomby, tak maximalne pri moldavskej hranici, alebo pri bieloruskej vychodnej hranici. drzte sa faktami a nestraste ludi

    4
  5. Rusko sa bráni americkej agresii, nie je agresor,ani okupant. Bráni životy svojich ľudí ktorých ukrofasisticka chunta už vraždí minimálne od roku 2014. Ak zomierajú civili,je to preto, lebo sa ukroši schovávajú za ženské sukne ,detské kočíky školy,obytné stvrte, nákupné centrá…atď.

    22
  6. Rusko sa bráni agresii na cudzom území, na ktoré vstupilo v 2014( a roky to popieralo) tým že tam posiela na smrť tisíce svojich ľudí, ktorí bombardujú mesta s ruskojazycnym obyvateľstvom…úžasná logika ..😂

    13
  7. Tu stale ludia obhajuju Putlera a to ze zautocil na zvrchovany stat na jeho uzemi vrazdi obyvatelstvo a nici cele mesta a infrastrukturu. Som zvedavy ci tyto rusifili budu hovorit a robit ked ruske vojska prekrocia nase hranice…. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤮🤮🤮

    6
  8. Američania to povýšili na vyšší level, tí sa zvyknú brániť tisíce kilometrov od svojho územia. Tiež zvyknú pre istotu všetko bombardovať, nehľadiac na civilistov. Dôvod sa vždy nejaký nájde a keď sa nenájde, tak sa vymyslí.
    Týmto neobhajujem konanie Ruska, len by to chcelo trochu viac objektívnosti v posudzovaní agresie na cudzích územiach.

    11
  9. Seredan original, čo by asi tak robili, títo hrdinovia už majú určite podpísané vyhlásenie, že nepôjdu brániť svoju vlasť, tak ako ich politické idoly, najväčší vlastenci len na internete, inak posrati až za ušami a prví, čo by zradili vlasť…

    2
  10. Fatálne podcenenie Ruska zožalo svoje plody.Rusko sa po chybách každým dňom cielene učí a zbrane kolektívneho západu zlyhávajú.Ukrajinci húfne opúšťajú Ukrajinu,nakoľko sa odmietajú stať mäsom do Ruského mlynčeka.Takže suma sumárum..výťaz je jasný…😉

    5
  11. Ano výtaz, ano.
    A akoze to zlyhavaju tie zbrane?
    Nevyleti z hlavne projektyl? Raketa zhori na starte? Lietadla nelietaju? Stierače nestieraju?
    Ale keby ukri vyklcovali stromy, russ by sa uz neschoval.

  12. Každý diktátor ako Hitler a jemu podobný by mali byť v 21. storočí v zárodku umlčaný, lebo to skončí ako v 1939, tento pán čo sa vybral dobyť Ukrajinu s vymyslenou rozprávkou o ponižovaní ,vraždení ruskej menšiny(ktorej tam asi bolo lepšie ako v Rusku, toto si môžu vymyslieť aj Maďari na slovensku a poďmesa povraždiť super debilizmus čo vy nato ,,Vladko“) a o zlej Amerike a sprisahaní západu proti nemu je nonsens pre tupé hlavy , čo mu vlastne hrozilo keď je ochotný obetovať vlastných mladých ľudí a ďalších slovanov na Ukrajine? Veď kto by sa opovážil napadnúť rusko ? ľudia vždy si uvedomte dve veci čo je dobré a zlé, čo dáva logiku čo nie , v žiadnej vojne nie je nič dobré , ten pánko sa podľa mňa cítil bezvýznamný vo svetovej politike tak sa potreboval ukázať že on je niekto, žiaľ dopláca na to veľmi veľa ľudí na takýchto arogantných pánkov čo nevedia od samopaše čo so sebou , oni majú slúžiť národu a nie národ im , ale na to všetci pri koryte zabúdajú a takto to končí , ale prečo mi normálny ľudia ktorý každý deň prikladáme ruku k dielu aby bolo lepšie v konečnom dôsledku na to doplácame ?, a im sa nič nestane ?malo by to byť opačne , chceš vojnu? Ideš dole prvý a tí ostatný sú zachránení ,ja ako obyčajný človek nepotrebujem niekomu ubližovať, vraždiť zabíjať pre výmysly arogantných – bohatých tupcov v bezpečí .
    Škoda že mi ľudia- ľudstvo sme v 21.storočí taký slabučký že dovolíme takto s nami manipulovať pár jedincom a hlúpym ideológiám a pritom existujú dve základné priority na výber dobro a zlo treba použiť iba obyčajný sedliacky rozum nič viac. ( je to niekedy viac ako blbosti, konšpiračné hlúposti na nete atď.) a tie vaše ,,overené zdroje správy si môžete strčiť viete kam ,, čo je v súčasnosti pravdivé na nete? takže sa preberte o vašich pravdivých informáciách.

    5
  13. Lvov je celkom dosť často ostrelovaný, keď rusi nemajú problém posielať balistické rakety do blízkosti obytných budov a nevadí im ani blízkosť hraníc, veď na Rumunsko už predsa niečo padlo.

    2
  14. USA bombardovali a chemicky ošetrovali Vietnam. Irak, Afganistan milión mŕtvich USA majú humánnu armádu. A čo Izrael? Som proti akejkoľvek vojne.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované