back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Tragédia v Hlohovci: O život prišiel mladý muž

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Polícia bola vyslaná do jedného z bytov v meste Hlohovec, kde bol nájdený mladý muž bez známok života.

Policajti začali ihneď po príchode pátrať po mužovi podozrivom z násilného trestného činu. Po krátkej chvíli sa im ho podarilo vypátrať a obmedziť na osobnej slobode.

Prípad si prevzal krajský vyšetrovateľ, ktorý po preverení všetkých okolností udalosti, stanoví právnu kvalifikáciu skutku.

Bližšie informácie poskytneme akonáhle to situácia vo vyšetrovaní dovolí.

Predchádzajúci článok
Ďalší článok
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To je strašné dnesnej dobe sa robí.ach normalne ta zabije niekto za nejakú kokotinu.je to fakt hrozné ešte keď sú problémy v rodine a väčšina za alkohol

  2. Poslanci Kuffovci sa vyhrážajú poľnohospodárom zabitím, Kaliňák a Gluck útočia fyzicky na Matoviča, Huliak by dal postrielať enviromentalistov tak ako v Číne, Blaha vyzýva dav vulgárne nadávať prezidentke, Paškovci brutálne napadli náhodných chodcov, Tabak napadne Cigánikovú. Násilie, agresivita a nenávisť vyhrali posledné parlamentné voľby. Ľudia často radšej pozerajú na zápasy MMA kde sa trieskajú po kotrbách, než na skutočný šport. Toto je dnešná spoločnosť, vládne tu arogancia a agresivita.

    3

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované