back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ostatky mŕtveho diviaka na seredskom štadióne našiel prekvapený obyvateľ – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | V ranných hodinách nás na redakčný telefón kontaktoval prekvapený obyvateľ mesta Sereď s informáciou, že vo večerných hodinách v areáli mestského štadióna spozoroval mŕtvolu diviaka bez mäsa. Poslal nám aj dve fotografie tohto nálezu.

Obratom sme prišli na miesto a podľa telefonického navigovania sme skutočne našli ostatky diviaka – hlavu a časť tela. Diviak sa nachádzal asi 5 metrov od bránky na tréningovom ihrisku, kde je voľný prístup zo strany hráčov.

K nálezu prišiel aj správca štadióna, ktorý o ňom nevedel a z nálezu bol prekvapený.

Na miesto privolaná hliadka mestskej polície nález zadokumentovala a oznámila nález poľovnému združeniu.

Milan Bucha sa vyjadril, že sa jedná o nezodpovedné a nezákonné narábanie s diviakom, nehľadiac na to, či bol legálne ulovený alebo upytlačený. Zviera bolo evidentne na miesto prinesené a podľa slov poľovníka, v súčasnosti výskyt diviakov v našej lokalite nie je bežný. Dá sa teda predpokladať, že diviak bol ulovený mimo našu lokalitu a nezodpovedná osoba sa ho zbavila práve tu.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Už počas našej prítomnosti, neďaleko od nálezu trénovala mládež. Nie je normálne konanie neznámej osoby, ktorá mŕtveho diviaka zanechala na verejne prístupnom mieste a riskovala tak prípadné rozšírenie nákazy. Poľovníci musia nález zlikvidovať.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. v súčasnosti výskyt diviakov v našej lokalite nie je bežný 😀 v članku…Ono niekedy tu boli diviaci..a hojne..ale už je všetko vykatované…o srne ani nehovorim..tie 3 čo tu behaju…aj tie zastrelia…V čepeni tak krásne srny boli niekedy ale par drbnutych polovnikov vsetko musi zlikvidovat…nic budete už strielat za chvilu len do terča…

    1
  2. Tam nech poľovníci idú likvidovať premnozene stavy srncej alebo diviacej zveri a nech ich neprikrmuju kade-tade. Aké škody na poliach spôsobujú, a na viniciach , opýtajte sa v Pezinku.

  3. Pre čisté zúfalstvo áno to si ty zufalec vinice? Nech si spravia plot a nebudú mať nič a Pezinok je Pezinok

    2
  4. za problémom ubytku zveri pri váhu nie sú poľovníci ale voľne behajúce psy , hlučné motocykle , štvorkolky a Offroady . zver potrebuje mať svoj pokoj a priznajme si má ho ?

    2
  5. Ty somar,vies o tom,ze ked vlastnis pole tak si nemozes oplotit?Ale ty si len taky tupy klavesovy troll,ano diviaca aj srncia zver je premnozena,ten dub v lese je mudrejsi ako ty.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované