back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

R. RAŠI: Prijímateľom eurofondov musíme pomáhať, nie ich trestať

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

MIRRI |MM| Prijímateľom eurofondov v regiónoch musíme pomáhať a nie ich trestať, povedal dnes minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Richard Raši.

Raši preto poveril štátneho tajomníka Rezortu Michala Kaliňáka, aby hneď zorganizoval pracovnú skupinu, ktorá preverí korekcie, ktoré za eurofondové projekty dostal Banskobystrický samosprávny kraj (BBSK). Pracovná skupina zložená zo zástupcov ministerstva a Banskobystrického samosprávneho kraja sa zíde už tento týždeň.

Predseda Banskobystrického samosprávneho kraja Ondrej Lunter v piatok informoval, že kraj musí vrátiť časť eurofondov z viacerých projektov v celkovej výške spolu 1,89 milióna eur. Toto rozhodnutie mu zaslalo bývalé vedenie ministerstva a kraj ho považuje za absurdné. „Už v piatok som dal generálnym riaditeľom na ministerstve pokyn, aby pripravili výrazné zjednodušenie čerpania eurofondov. Aj pripravované rokovanie pracovnej skupiny má za cieľ nájsť cestu, ako efektívne čerpať európske peniaze a nie trestať úspešných žiadateľov,“ dodal Raši.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. teraz to budes vidiet aj ty, to co si za remisovej predstavenia vvidiet ani nemol, nuz neudialo sa. Uz prestante buzeranti plakat….

  2. JJ, kto iný by mal rozdelovať eurofondy, ako smerohlasáci… keby ste nakradli z EU fondov toľko, čo smerohlasáci, tiež by ste v tom boli doma 😀 len aby sa nezabudlo, koľko sa odvádzalo za vybavenie do smeráckej kasičky? 30 %? 40 %? a koľko domčekov sa postavilo z fondov na akože rozvoj vidieka? koľko parkovisk a inych zastavanych plôch sa dotovalo ako polnohospodárska pôda? a tu sa tupák ešte opýta, čo je na tom zle 😀 😀 A nehovorili súdruh fico, aká je tá EU zlá, ale fondíky z EU také zlé nie sú, ten by predal aj vlastnú mater…

  3. musis sa stat „nas clovek“
    ale predtym musis stratit charakter a cest.
    cize – musis byt skuwena bolsevicka hnida.

  4. Aké “ milé“ príspevky,SOLka je čoraz lepšia,keď sa tak pozerám na tie múdre a poučné príspevky čitateľov a aj autorov.A aj úprava blogu sa tomu začína podobať.Dufam,že si slušní ľudia uvedomia,o čom to tu je.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované