back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Rizikový zápas FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava. V nedeľu budú policajti v uliciach Trnavy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Polícia sa pripravuje na nadchádzajúci futbalový zápas medzi klubmi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava, ktorý sa odohrá v nedeľu (22.10.) o 17:30 h, na Štadióne Antona Malatinského v Trnave.

Veliteľ bezpečnostných opatrení vzhľadom k tomu, že organizátor označil zápas ako RIZIKOVÝ, rozhodol o navýšení počtu policajtov, ktorí budú v uliciach mesta dohliadať na dodržiavanie verejného poriadku.

KOLLÁROVA UL. BUDE UZAVRETÁ

V súvislosti s presunom a pohybom fanúšikov hosťujúceho tímu budú úplne uzavreté ulice Kollárova (od križovatky s ulicami Hospodárska a Dohnányho až po vjazd do podzemných garáží nákupného centra), Športová a Rázusova.

Predpokladaný čas uzavretia ulíc je o 15:00 h. Ulice budú uzavreté až do ukončenia bezpečnostných opatrení, o ktorom polícia rozhodne podľa aktuálnej bezpečnostnej situácie.

Upozorňujme, že najmä počas presunu a pohybu fanúšikov môže dôjsť aj k iným dopravným obmedzeniam v meste.

- Článok pokračuje pod reklamou -

NEŠPORTOVÉ SPRÁVANIE NECHAJTE DOMA

Žiadame fanúšikov oboch tímov, ale aj všetkých obyvateľov mesta, aby rešpektovali pokyny polície, nevyvolávali medzi sebou konflikty a zdržali sa akéhokoľvek nešportového správania, či už priamo na štadióne alebo aj mimo neho.

ZA VÝTRŽNOSTI HROZÍ VYSOKÝ TREST

Vzhľadom k tomu, že zápas je označený ako rizikový, sa tresty pre výtržníkov zvyšujú na dvojnásobok. Maximálna výška POKUTY je v blokovom konaní až eur.
V prípade, ak sa osoby dopustia trestného činu, môže im hroziť aj strata slobody. Navyše im zostane ZÁPIS V REGISTRI TRESTOV. Zároveň im súd môže uložiť ZÁKAZ VSTUPU na akékoľvek kultúrne, spoločenské a športové podujatia. Ak tento zákaz osoby porušia, dopúšťajú sa tým ďalšieho trestného činu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A opäť bude málo divákov na zápase. SFZ by mala konečne niečo robiť preto aby prilákala ľudí na futbal.

  2. Čo podľa teba by malo sfz robiť? Povedz. Tí by boli najradšej keby ani futbal není. Ale povedz čo by mali robiť povedz. A mimochodom čo pamätám tak boli tieto zápasy skoro stále plne tribuny

  3. Čas všeličo mení. Zmenil aj názor Miloša Majka na Seredské novinky, ktorým desať rokov nevedel prísť na meno. Pre zaujímavosť zverejňujem obsah jeho mailu z doby minulej.
    Od: Milos Majko
    Dátum: 5. decembra 2012 14:44
    Komu: viceprimator@sered.sk
    Kópia: seredonline@seredonline.sk
    Predmet: redakcna rada SN
    Dobry den pan Veselicky,
    Na ostatnom stretnuti s obcanmi mesta bol vedenim mesta dany verejny prislub, v ktorom ste sa zaviazali vytvorit redakcnu radu SN a statut ich fungovania.
    Nakolko ide o noviny obcanov mesta Sered a ucelom redakcnej rady ma byt vyvazenost materialov publikovanych v novinach, si tymto dovolujem uchadzat sa o clenstvo v tejto rade ako obcan mesta a zaroven nezavisly novinar, ktory je mimo ine organizovany v SSN. Zaroven mam zaujem byt sucastou komisie (predpokladam ze bude menovana) alebo timu ludi, ktori budu statut SN spracovavat. Vazeny pan Veselicky, aj na zaklade osobnych skusenosti s Vasou osobou (boli ste pri zakladani SOL) nepochybujem, ze Vam ide o transparantnost a maximalnu ustretovost voci obcanom mesta.
    O vyrieseni mojej ziadosti ziadam byt informovany e-mailom. Dakujem. Milos Majko

    Záver? Dnes je už o transparentnosť a vyváženosť Seredských noviniek nezávislému novinárovi a členovi Slovenského syndikátu novinárov ukradnutá. Prečo? Lebo transparentnosť a vyváženosť informácii o meste v „Mesačníku obyvateľov mesta Sereď“, vedenom novým primátorom, je NEŽIADÚCA.

  4. Keď Trmava nastupuje ! Keď Trnaaaaaavaaa nastuuuuupuuujeeeee ! Ja sa cicim ako v nebi , ked Trnaaaaava nastuupuuuuuuje …..

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované