back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Dopravná nehoda na Cukrovarskej ulici – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Pred niekoľkými minútami došlo na ulici Cukrovarskej k dopravnej nehode. Na mieste sa nachádzajú dve vozidlá štátnej polície a vozidlo Mestskej polície.

Vzhľadom na hustú premávku jazdite v tomto úseku opatrne!

Viac informácií prinesieme po získaní tlačovej správy z KR PZ.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava:

Polícia dnes zasahovala pri zrážke dvoch osobných áut na Cukrovarskej ulici v meste Sereď. Pri incidente s nikto z účastníkov nezranil. Policajti alkohol ani u jedného z vodičov nepotvrdili. Polícia vec eviduje ako škodovú udalosť.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. …a nech mi nikto netvrdí, že väčšina takýchto nehôd sa nestane čiernym Volkswagenom, Audi, BMW a Octavkam…každý deň primitívna nehoda, lebo auto šoféruje majster sveta čo neovláda predpisy…včera čakám na križovatke, oproti mne mladý chalan na čiernom VW, on má prednosť a nie a nie prejsť križovatkou…tak som tam čakala jak pi.a kým sa uráči…

  2. Seredanka ano kazdy čiernom zelenom fialovom zltom lilajovom audi bmw vw pezot citroen su dementi len ty si lietadlo😂😂 tu vidime demenciu v praxi

  3. Neviete ako je na tom ten chlapec co som ho zákerné zozadu napadol ako prasivy potkan v davinci a teraz leží v nemocnici s prasnutou lebkou?

  4. Daj článok o Vincovej lebke… o co tam islo? Zo zadu útočí len smradlavý okot

  5. Je mi úprimne ľúto, že sa nájde taký človek čo sa potrebuje za niekoho vydávať a je vážna škoda, že sem si vážne môže hocikto napísať hocijaké meno a takto by to byť veru nemalo..ja by som sem ani nenapísal keby mi to známy neposlal . Len chcem povedať, že moje meno tu je a pri tom som to ani neni ja a mňa do žiadnej bitky neťahajte . Bohužiaľ existujú na svete ľudia, ktorí by nemali piť alkohol.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované